Menü
Kosár

1 Csepp Pálinka

1 Csepp Pálinka. Pálinkafőzdénk 2013-ban alakult, a pálinka iránti rajongásunk hozta létre. Főzdének a 105 éves „Masinaház”-at újítottuk fel Hegykőn a Fertő-Hanság Nemzeti Park területén. Családias környezetben ötvöztük a pálinkafőzéshez fűződő hagyományokat a legmodernebb technikával. Az 1 csepp pálinka célja, hogy folyamatosan prémium kategóriás párlatokat készítsünk. Motivációnk az önmagunkkal, és környezetükkel szembeni igényesség. Az 1 csepp pálinka legrangosabb eredményei a 2015-ben elért „Magyarország legjobb pálinkája”, illetve a 2018-ban kapott „Magyarország legeredményesebb pálinkafőzdéje” címek. 

Vásárolja meg kedvenc 1 csepp pálinkáját prémium webáruházunkban!

1 CSEPP PÁLINKA

Igazi klasszikus szilvapálinka. Hamvas egyszerűsége, könnyedsége és tiszta gyümölcsillatai a hagyományokat kedvelő fogyasztóknak okoz nagy örömet. Az intenzív, gyümölcsre jellemző érett-szilva illatok szép egyensúlyban vannak a magkarakterrel kiegészülő fanyar-édeskés ízzel. Határozott, letisztult h..
7.810 Ft
Nettó ár:6.150 Ft
Pálinkafőzde: 1 Csepp PálinkaGyümölcs: BirsA birsből készült pálinka kihívás a főzőmesternek, hiszen feldolgozása sok fáradtsággal jár. Cserébe viszont fantasztikusan egyedi illatot és ízeket kapunk. Illatában egzotikus gyümölcsök jelennek meg, melyet citrus és körte kísér. Izében a héj fanyarsága m..
9.390 Ft
Nettó ár:7.394 Ft
Pálinkafőzde: 1 Csepp PálinkaGyümölcs: AlmaIntenzív aromái szinte kiugranak a pohárból. Illatában a rendkívül összetett fűszeressége fiatalos harsánysággal és üdeséggel párosul. Fűszerességét a fahéj és a vanília teszi igazán izgalmassá. Fajtakarakterei szépen, lassú lecsengés közepette rögzülnek az..
6.650 Ft
Nettó ár:5.236 Ft
Pálinkafőzde: 1 Csepp PálinkaGyümölcs: Feketecseresznye, málnaIllatában az uralkodásra hajlamos málna dominál, a háttérben megbúvó csokis, cseresznyés jegyekkel, melyeket újra és újra felvált a málna robusztussága. Ily módon az illata a nyári zsibongó forgatag világát eleveníti meg. Ízében a cseresz..
11.400 Ft
Nettó ár:8.976 Ft
Pálinkafőzde: 1 Csepp PálinkaGyümölcs: FeketeribizliHarsány, erősen borsmentás illata rendkívül frissé, üdévé, pikánssá teszi, így nem csak a megszokott feketeribiszke karakterekkel köszönt. Ízében erősen megjelennek a fajtára jellemző piros bogyós gyümölcsös tónusok is, kiegészítve az illatból megi..
9.390 Ft
Nettó ár:7.394 Ft
Pálinkafőzde: 1 Csepp PálinkaGyümölcs: SzőlőSzép piros gyümölcsöket idéző és édes muskotályos illatokból álló komplexitást mutató ital. Sokrétű fűszeres ízében kiemelkedik a vanília, a csokoládé, a kakaóvaj, és halványan megmutatkozik a mák is. Törődéssel, nagy odafigyeléssel ínyenceknek készült, sz..
7.190 Ft
Nettó ár:5.661 Ft
Pálinkafőzde: 1 Csepp PálinkaGyümölcs: MeggyElegánsan karakteres, üde friss, virágos, mély édességgel színezett illata mutatja a jó fajtaházasítás eredményét. Emlékeink között megjelenik a legnemesebb alapanyagokból készített konyakmeggy. Ízében a friss gyümölcsjegyek a savanykás meggy, illetve a há..
7.150 Ft
Nettó ár:5.630 Ft
Pálinkafőzde: 1 Csepp PálinkaGyümölcs: KörteFajtatiszta, kellemes aromájú pálinka. Már-már tolakodóan fűszeres illatát jól kiegészíti selymesen lágy zamata. Ízlelve azonnal feltűnik a fahéjjal keveredő mézre emlékeztető jelleg. A körte vajasságát diszkrét, enyhén citrusos savak bolondítják meg. Harm..
6.650 Ft
Nettó ár:5.236 Ft
Pálinkafőzde: 1 Csepp PálinkaGyümölcs: SárgabarackA magyar kajszi gyümölcsös, gazdagon parfümös, friss jegyei mögött felvonulnak a másik két fajta illatai, és lekváros, érett összhangba szövődnek. Finom ízvilágában szép, krémes magkarakter bontakozik ki. Háttérként citrusos héjjegyek is megjelennek...
8.510 Ft
Nettó ár:6.701 Ft
Pálinkafőzde: 1 Csepp PálinkaGyümölcs: SzőlőMagyar nemesítésű szőlőfajta, melyet a soproni borvidéken különlegesen szép íz és zamatvilág jellemez. A kiemelkedően virágos illat elején üde, majd enyhe törkölyös jelleget is hordoz magában. Intenzív déligyümölcsös karaktere van, a háttérben sárgadinnyeh..
7.090 Ft
Nettó ár:5.583 Ft
Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)
Szeszesital fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és őket kiszolgálni nem tudjuk. A webhelyen cookie-kat használunk az oldal megfelelő működése érdekében. További részletek az adatvédelmi tájékoztatóban.