Menü
Kosár

895 Hunnium Pálinka

A 895 HUNNIUM pálinkacsaláddal egy olyan márkát igyekeztek megalkotni, amely nem csupán egy adott régiót, vagy termőhelyet, hanem egész Magyarországot reprezentálja. A gyümölcs és a belőle készült párlat nem homogén anyag, mindegyiknek, akárcsak a boroknál megvan a maga karaktere, stílusa.

Ízében és illatában a kissé túlérett kajszibarack jegyei dominálnak, ezen felül illatában a baracklekvár jellegzetes vonásai is kitárulkoznak.Pl.: sütemények kellemes kiegészítője. Ha lekváros palacsintához kortyintunk belőle, akkor adja legjobb formáját.A 895Hunnium márka rövid története a sik..
5.450 Ft
Nettó ár:4.291 Ft
Érződik héjának viaszos illata. Enyhén csípős és édes ízvilággal rendelkezik és bársonyos aromák teljesednek ki benne.Pl.: zsíros, nehéz húsok vagy fácánleves után is ajánlatos fogyasztása.A 895Hunnium márka rövid története a siker története, hisz 2008 óta 8 nemzetközi és hazai versenyen összesen 24..
5.150 Ft
Nettó ár:4.055 Ft
Enyhén édes ízében a magkarakter is visszaköszön. Hosszú utóízében marcipánosság és fanyarság figyelhető meg.Pl.: birkasülthöz ajánlatos fogyasztása.A 895Hunnium márka rövid története a siker története, hisz 2008 óta 8 nemzetközi és hazai versenyen összesen 24 érmet, kétszeres Champion díjat (Nagyar..
5.150 Ft
Nettó ár:4.055 Ft
Enyhén marcipános illatra figyelhetünk fel és a sejtelmes szilvaillatok is felbukkannak a diszkrét szilvaízben. Íze olajosan telt, bársonyos.Pl.: lekváros derelye vagy édes töltött tészta után is ajánlatos fogyasztása.A 895Hunnium márka rövid története a siker története, hisz 2008 óta 8 nemzetközi é..
5.150 Ft
Nettó ár:4.055 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
Szeszesital fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és őket kiszolgálni nem tudjuk. A webhelyen cookie-kat használunk az oldal megfelelő működése érdekében. További részletek az adatvédelmi tájékoztatóban.