Menü
Kosár

Áfonya pálinka

Áfonya pálinka. Az áfonya pálinka alapanyaga hegyvidéki tölgyes és bükkös erdők talajának lakója. Magyarországon nagyobb mennyiségben szinte csak az Északi-középhegységben terem, így a belőle készült áfonya pálinka igazi különlegességnek számít. Ezt a párlatot a fenséges áfonya tesz igazán különlegessé. Az áfonya pálinka illatában gazdagon gyümölcsös, míg ízében édes, áfonyás karaktere dominál. A gyümölcsös érettség keveredik a szesz kemény, érzékeket zsongító borzongásával. Olyan keverék ez, mely utánozhatatlan és elég nehezen felülmúlható. olyan ízes és különleges, hogy még a hölgyek is gyakran a palack után nyúlnak, elfelejtve azt, hogy valójában mit is isznak. Az áfonya pálinka üvegében rejlő variációja szinte itatja magát, s minden egyes kortya több ízt és több színt enged felfedezni a párlatból.Ha eddig úgy gondoltad, hogy te kizárólag a torokmaró, házi pálinkát kedveled, akkor itt az ideje, hogy megkóstold pédául a Márton és Lányai főzde áfonyás párlatát vagy éppen a Panyolai pálinka egyik legújabb termékék a misztikum áfonya pálinka, áfonya likőrt. 

Áfonya pálinka

„Hát ez valami brutális!”, mondták a hozzáértő fogyasztók. Csodálatos illat, sokszínű ízkavalkád. A szeder, a málna, az áfonya, a szamóca, a kökény és a piros ribizli komplex harmóniában...
10.200 Ft
Nettó ár:8.031 Ft
Márton és Lányai Mézes Ágyas Áfonya Likőr (34% 0,35L) Márton és Lányai Mézes Ágyas Áfonya Likőr (34% 0,35L)
-16 %
Áfonya likőr. A hagyományos recept szerint,a legjobb minőségű áfonyapálinka, kevés méz és 40 %-os alkoholtartalom. A gyümölcságyat Székelyföldön begyűjtött feketeáfonyából készítjük.Rendelje meg ezt az igazi, különleges áfonya likőrt prémium pálinka webáruházunkból!Márton és Lányai Mézes Ágyas Áfony..
6.990 Ft 8.290 Ft
Nettó ár:5.504 Ft
A Panyolai Misztikum Áfonyalikőr alapját a Panyolai Szilvórium Zrt. pálinkája adja, melyet fenséges áfonya tesz igazán egyedivé. Illatában gazdagon gyümölcsös, míg ízében édes, áfonyás karaktere dominál...
6.490 Ft
Nettó ár:5.110 Ft
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)
Szeszesital fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és őket kiszolgálni nem tudjuk. A webhelyen cookie-kat használunk az oldal megfelelő működése érdekében. További részletek az adatvédelmi tájékoztatóban.