Menü
Kosár

Agárdi Pálinka

Agárdi Pálinka. Az évszázados tradíciókra építő szakértelem, a legkorszerűbb technológia, valamint a minden részletre kiterjedő gondoskodó figyelem ötvözésével készülnek az Agárdi Pálinka párlatai.

Az Agárdi pálinka már sok éve biztosítja a vásárlók számára az igazi minőségi, prémium párlatokat ami a magyar pálinkát jellemzi. Pálinka webáruházunkban a legfinomabb Agárdi pálinkákat találod és rendelheted meg. Agárdi Pálinka Miraculum sorozatában lédús és zamatos gyümölcsök köszönnek vissza a pálinkák ízében. Ebben a kategóriában klasszikus ízek találhatóak mint például a szilvapálinka, szőlő pálinka, alma, feketecseresznye, körte, kajszibarack, cigánymeggy. A miraculum szó csodát, varázslatot jelent, és valóban: a magyar gyümölcsök tiszta, mesés illatú és zamatú pálinkává válása maga a csoda. Rendelje meg pálinka webáruházunkban és kóstoljon bele ön is! Az Agárdi Pálinka Prémium párlatai a legszebb gyümölcsökből, nagy odafigyeléssel készített, kiemelkedő minőségű pálinkák, amelyek luxuskategóriát képviselnek. Komplex, részletgazdag pálinkák, amelyekbe belekortyolva újabb és újabb ízeket fedezhetünk fel. A prémium sorozatban található ízek: szőlő, meggy, feketeribizli, málna, Tokaji muskotály, birs, bodza, kökény . Az Agárdi pálinkák mindig is a különleges ízvilágukról voltak híresek, hiszen a legjobb módszerekkel termesztett alapanyagok kerülnek felhasználásra annak érdekében, hogy a lehető legfinomabb aromák kerüljenek bele a palackba. 


Az Agárdi Pálinkafőzde

A Velencei-tó fővárosa, Agárd szélén van egy gyümölcsösökkel körülölelt tanya, amelyet a cigánymeggy, kajszibarack, hamvas szilva és sok más gyümölcs illata terít be. Itt, a Sreiner tanyán készülnek immár 15 éve a kiváló minőségű Agárdi pálinkák. A Velencei-tó környéke valóban tökéletes körülményeket teremt a gyümölcstermesztés számára, azonban nem élhetünk vissza a természet bőkezűségével. Az egészséges gyümölcsöt a lehető legtökéletesebb módon kell pálinkává főznünk, a maximális minőségre való törekvésünk pedig mennyiségi határokat szab. Az Agárdi pálinkák limitált mennyiségben, kerülnek a polcokra. Az Agárdi pálinka törekvésének eredményességét számtalan hazai és nemzetközi elismerés is igazolja.

Látogasson el és kövesse végig a zamatos gyümölcsök útját a palackig. Győzödjön meg arról, hogy az Agárdi Pálinkafőzdében a legmodernebb berendezések segítik a minőségi pálinka elkészítését, ami semmit sem érne a kiváló alapanyag, és a bennünk élő alkotó szenvedély nélkül. Budapest egy kéznyújtásnyire a Velencei-tó közelében megtalálja az Agárdi Pálinkafőzdét. A magyar pálinka presztízsének megóvása iránti elkötelezettségüket az üzem méretei is tükrözik: a korlátozott mennyiségben készülő, kézzel palackozott, sorszámmal ellátott Agárdi pálinkák nem okozhatnak csalódást. 

Hogyan lényegül át a gyümölcs pálinkává? 

Milyen lépések szükségesek, hogy megragadjuk, és üvegbe zárjuk a málna, a meggy, a szilva és megannyi más gyümölcs illatát, zamatát? Látogasson el az Agárdi Pálinka üzemébe hogy pálinkaszakértőkkel végigjárhassa a gyümölcs útját a fától a pohárig. 


Agárdi pálinka, Agárdi Pálinkafőzde

Agárdi Miraculum Érlelt Alma Pálinka 40% 0,5L Agárdi Miraculum Érlelt Alma Pálinka 40% 0,5L
-13 %
Szép aranysárga színét az új és használt tölgyfa hordós érlelés által nyeri. Első pillanatban érezzük  az alma illata vajas, vaníliás, szegfűszeges és fahéjas tónusokkal való ötvöződését. A fűszerek mögött határozottan megjelenik a gyümölcs. Ízben elképesztően telt és vastag. Elsőként az almako..
5.990 Ft 6.890 Ft
Nettó ár:4.717 Ft
Mély, étcsokoládés jegyek, amik finom marcipánossággal párosulnak. Az édeskés ízhatás kellemes telített gyümölcsélményt nyújt. Vastag, karakteres, valamint sokrétű íz és illat kavalkád, mely a cseresznyét, mint pálinkát más dimenzióba helyezi. Desszertek kiváló, csokoládés sütemények kiegészítője és..
6.890 Ft
Nettó ár:5.425 Ft
Dél-Balatoni borvidékről származó Irsai Olivér szőlőfajtából készült különlegesség, meghatározó fajtajegyekkel. Elegáns, első szippantásra felismerhető a rendkívül illatos szőlőpálinka. Elkészítése során kifejezetten a szőlőt, mint gyümölcsöt dolgoztuk fel, hogy megmutassuk a szőlő valódi zamatát. I..
6.890 Ft
Nettó ár:5.425 Ft
Az érett, zamatos gyümölcs megannyi íz- és illatjegyét őrző mestermű az Agárdi Pálinkafőzde Kajszibarack pálinkája. Illatában intenzív lekváros jegyek fémjelzik, mely intenzitás a garaton folytatódik. Behízelgően kellemes, gyümölcsös, a garaton hosszú lecsengésű pálinka. Finom, pálinkák között örök ..
7.720 Ft
Nettó ár:6.079 Ft
Friss, gyümölcsös, többségében Vilmos körtéből álló körtepálinka cuvée. Illatában és ízében magában hordozza a nyár és a lédús, érett körték zamatát. Aki kóstolt már a fáról frissen leszedett zamatos sárga körtét, az megtalálja a kedvencét ebben a pálinkában. Karakteresen fűszeres, hosszú lecsengésű..
6.890 Ft
Nettó ár:5.425 Ft
A magyar gasztronómia egyik legismertebb és legkedveltebb gyümölcspálinkája. Besztercei szilvából készült elegáns „igazi” szilvapálinka. Lágy, üde virágos jegyekkel, marcipános-gyümölcsös illattal. Ízében megjelenik a szilva könnyed ízvilága, szinte légiesen karakteres. Negyven százalékos alkoholtar..
6.890 Ft
Nettó ár:5.425 Ft
Kollekciónk klasszikus gyöngyszeme. Régi magyar meggyfajtából készült pálinka friss és édeskés gyümölcs illatokkal. Kellemes, kissé borsra emlékeztető pikantériával, megspékelve finom marcipánnal és karaktereiben bonbonmeggyre emlékeztető gyümölcsösségével varázsolja el fogyasztóját. Agárd környékén..
7.390 Ft
Nettó ár:5.819 Ft
A Vilmoskörte azon változata, amelynek illatában komplex aromatikát fedezhetünk fel. Fűszerességében a jól ismert sárga vilmoskörte alapfajtát hordozza, de intenzitásában és jellegében eltérő attól. Finom cizelláltság jellemzi. Behízelgő jegyeivel, a fajta finom karaktereivel nagyon hamar a fogyaszt..
7.390 Ft
Nettó ár:5.819 Ft
Új tölgyfahordóban érlelt pálinka, ami virágokra emlékeztető fahéjas-fűszeres illatával lenyűgözi a fogyasztóját. Penyigei „nemtudom” szilvából készült, ahol a virágokra emlékeztető szilvaillatot a friss fa illata lengi körül némi fahéj kíséretében. Aranysárga színét a barrique hordós érlelésből nye..
7.390 Ft
Nettó ár:5.819 Ft
Igazi különlegesség citrusos illatokkal, üde fanyarkás ízekkel. Mind ízében és illatában harsány, egyedi és maghatározó jegyeket hordoz. Illatában visszaköszön a „Nagyi” féle birsalmasajt illata és zamata. A cigánymeggy mellett a második Agárdi klasszikus...
7.390 Ft
Nettó ár:5.819 Ft
A szelídbodzából készített pálinkában csokoládéra emlékeztető illatkomponensek vegyülnek izgalmas, lekváros enyhén virágos beütésű gyümölcsösséggel. A bodza feldolgozása során az ernyős terméseket a szőlővel azonos módon lebogyózzuk és összezúzzuk, ezen felül pedig ki is magozzuk, hogy a magból adód..
7.390 Ft
Nettó ár:5.819 Ft
Csábítóan marcipános, étcsokoládés illatvilág. Ropogós, érett gyümölcsöt idéző ízek, mely a fahordós érlelés során markánsan karamelles, gesztenyés jegyekkel gazdagodott.Csak képzeljük magunk elé egy marok érett, feketehúsú, nagy szemű cseresznyét, s az ebből készült pálinka fenséges illatát. Ízben ..
7.390 Ft
Nettó ár:5.819 Ft
Harsány, ribizli lekváros illatok markáns gyümölcsízekkel. Illatában és ízében is magában hordozza a fekete ribizli összes jó tulajdonságát. Egy rendkívül karakteres Pálinka, amely nem hazudtolja meg mivoltát, ebből adódóan a fogyasztók körében megosztó is lehet. A ribizlit, piros gyümölcsöket, mark..
8.890 Ft
Nettó ár:7.000 Ft
E pálinka előállítása során arra törekedtünk, hogy a legkorszerűbb erjesztési és lepárlási technológia felhasználásával megőrizzük a magyar gyümölcs legendásan egyedi ízvilágát. A természetkedvelők kedvenc gyümölcséből készült pálinka sokrétű illat- és összetett ízvilággal.Fogyasztását szobahőmérsék..
8.890 Ft
Nettó ár:7.000 Ft
Intenzív, friss illat, hosszantartó gyümölcsíz. Kiváló pálinka érett, zamatos málnából. Ellenállhatatlan, karakteres, friss illat, zamatos, hosszan tartó gyümölcsösséggel. Igazi íz és illatbomba, könnyed kuriózum a málna magával ragadó tulajdonságaivalFogyasztását szobahőmérsékleten aperitifként vag..
14.990 Ft
Nettó ár:11.803 Ft
Elegáns, gyümölcsös illat, mely a friss lágy eső utáni erdő könnyű gombás illatának tónusát idézi. Intenzíven gyümölcsös, egyben finoman cizellált sokrétű, beszédes, komplex illat és ízélmény. Összetettsége ellenére mindenki számára egy jól értelmezhető és harmóniát sugárzó finom, érzéki pálinka...
8.890 Ft
Nettó ár:7.000 Ft
Fűszeres, tokaji muskotályra jellemző üde jegyek ötvöződnek a törköly mély íz világával. Az egyik legelegánsabb és illatosabb alapanyagból készült különlegesség...
7.890 Ft
Nettó ár:6.213 Ft
A „Szivarpálinka” a Royal Tokaj borászat aszútörkölyének lepárlása és markáns fahordós (aszús hordós) érlelése után kerül palackba. A legutóbbi évjárat sem okoz csalódást azoknak, akik élvezettel kortyolgatták az érlelt Aszútörköly pálinkát: ismét igyekeztünk egy olyan karakteres, testes pálinkát ké..
10.190 Ft
Nettó ár:8.024 Ft
A jól ismert Agárdi kajszibarack pálinka és a neves Harrer csokoládé utánozhatatlan házasítása. Egy igazi ínyencség a csokoládé és pálinka imádóknak!..
7.390 Ft
Nettó ár:5.819 Ft
A gin jellegzetes borókaillata mellett egy egész fűszercsokor árad a pohárból levendulavirággal és citrusos jegyekkel kiegészülve. Az Agárdi Gin mesterien megkomponált illatélmény, amely a kóstolással folytatódik: az üde, aszalt gyümölcsös zamatokkal tökéletes harmóniában áll az enyhe fanyar ízjegy...
7.900 Ft
Nettó ár:6.220 Ft
Ezt az Agárdi Sloe típusú gint a visszafogott borókás tónusok mellett a finom citrusosság uralja. Illatában és ízében az egzotikus jegyek kényeztetik érzékeinket. Az ital egyedi színét természetes virágból nyeri, mely tonikkal, vagy citrommal keverve lila színre változik. Chameleon Gint töltsük fel ..
7.900 Ft
Nettó ár:6.220 Ft
Az egyenesen Dél-Amerikából érkezett alapanyagból az Agárdi Pálinkafőzdében készült ez a páratlan ital, melynek illatában déli gyümölcsök sokaságát fedezhetjük fel leheletnyi vaníliával és csokoládéval. Kóstolva a tokaji hordós érlelésből adódó kellemes édességérzet teszi még komplexebbé az élményt...
10.900 Ft
Nettó ár:8.583 Ft
Gondosan kiválasztott malátakompozícióból készítettük ezt a whiskyt, amelyet először új hordóban érleltünk, majd befejezésként különleges zamatokat adó tokaji hordóban is pihentettünk egy ideig. A kiváló alapanyag, a mesteri lepárlás és a különleges érlelési mód eredményeképpen érett szilvás, karame..
10.900 Ft
Nettó ár:8.583 Ft
Tételek: 1 - 23 / 23 (1 oldal)
Szeszesital fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és őket kiszolgálni nem tudjuk. A webhelyen cookie-kat használunk az oldal megfelelő működése érdekében. További részletek az adatvédelmi tájékoztatóban.