Menü
Kosár

Alma pálinka

Alma pálinka. Meglepő módon a nyári almák alacsony, a téli, utóérő fajták, magas cukortartalommal rendelkeznek, ezáltal belőlük magas pálinka kihozatal érhető el! Hordós érleléssel jól kiegészíthető az alma pálinka jellege. Az alma sokszor lebecsült pálinka alapanyag, pedig sokszínűsége változatos íz és zamat világa miatt többet érdemelne. Az alma pálinkában fellelhető a gyümölcsre jellemző harmonikus édeskés, savanykás ízhatás. Zamatában az aromában gazdag alföldi alma lédús frissességét érezhetjük. Az alma pálinka bársonyossága mindenkit megérint.

Alma pálinka

A GUSTO érlelt pálinkái egytől-egyig a legkiválóbb minőségű magyar gyümölcsök felhasználásával készülnek. Íz világuk az érlelésnek köszönhetően még inkább kiemeli a felhasznált gyümölcsök karakterét, zamatát...
7.900 Ft
Nettó ár:6.220 Ft
A pálinkában fellelhető a gyümölcsre jellemző harmonikus édeskés, savanykás ízhatás. Zamatában az aromában gazdag alföldi alma lédús frissességét találjuk. Bársonyossága mindenkit megérint. E prémium minőségű Gusto pálinka alapanyagául kizárólag az aranyhomokon termő kiváló minőségű almát használtun..
5.890 Ft
Nettó ár:4.638 Ft
A vadalma a természet apró ajándéka, igazi biotermék. Palackba szelídítése komoly erőpróba, de az eredmény meghálálja a sok munkát. Különleges pálinkája karakteres, mély ízekkel szolgál...
7.800 Ft
Nettó ár:6.142 Ft
Tradíció és minőség, 100% Magyarországon termett gyümölcsből. Az Árpád Pálinkákat a tradíciónak megfelelően hagyományos, technológiával készítjük. E pálinkáink főbb jellemzői, hogy illatukban mélyek, gyümölcsösek, ízükben lekvárosak, nagyon teltek, és fajsúlyosak.Pálinka jellemzője: Illata a forró f..
6.690 Ft
Nettó ár:5.268 Ft
E termékcsalád megalkotását a vadászat és a pálinkafőzés iránti szeretet ösztönözte. Mindvégig arra törekedtünk, hogy megalkossunk egy olyan egyedülálló termékcsaládot, amely eleganciájával és megjelenésével méltó a vadásztársadalom hagyományaihoz. A sorozatot a vadászoknak, a vadászatot kedvelőknek..
4.190 Ft
Nettó ár:3.299 Ft
E termékcsalád megalkotását a vadászat és a pálinkafőzés iránti szeretet ösztönözte. Mindvégig arra törekedtünk, hogy megalkossunk egy olyan egyedülálló termékcsaládot, amely eleganciájával és megjelenésével méltó a vadásztársadalom hagyományaihoz. A sorozatot a vadászoknak, a vadászatot kedvelőknek..
7.590 Ft
Nettó ár:5.976 Ft
A „sűrített napfény”, különleges eljárással készült nemes almapálinka, amelynek ízében a mindent elöntő, olvadt gyümölcsíz dominál. Nem túlzás: színe, íze, értéke az aranyé, amely a gyümölcs és pálinka hosszas találkozásának köszönhető. Hálátlan feladat ízekről fogalmazni, főleg, ha olyanról kell sz..
6.850 Ft
Nettó ár:5.394 Ft
A pálinkát 7 fajta almából (jonathán, jonagold, mollis delices, gála stb.), almamust-almabor-almaborpárlat technológiával készítettük. 5 éves, tölgyfahordós érlelés után palackoztuk. A pálinkában a friss gyümölcs illatán és ízén túl keresse a hordós érlelés során keletkező vaníliás ízeket...
7.490 Ft
Nettó ár:5.898 Ft
A jonatán megbízható zamatát idéző, hagyományos pálinka. Aki eddig kóstolta, beleszeretett...
7.840 Ft
Nettó ár:6.173 Ft
Földrajzi oltalom alatt álló, eredetvédett pálinka a híres szabolcsi almából.  Harmonikus, sima íze különösen kedveltté teszi...
7.690 Ft
Nettó ár:6.055 Ft
Igazi lélekmelegítő.Mint egy falat frissen készült sütemény, enyhe, karácsonyi felhangokkal. Szinte dorombol...
6.190 Ft
Nettó ár:4.874 Ft
Szép aranysárga színét az új és használt tölgyfa hordós érlelés által nyeri. Első pillanatban érezzük  az alma illata vajas, vaníliás, szegfűszeges és fahéjas tónusokkal való ötvöződését. A fűszerek mögött határozottan megjelenik a gyümölcs. Ízben elképesztően telt és vastag. Elsőként az almako..
6.890 Ft
Nettó ár:5.425 Ft
A francia calvadoshoz hasonlóan, ám magyar almából készítjük a többszörös aranyérmes BARDIN érlelt almapálinkát, melyet aztán 3-6 évig tölgyfahordóban érlelünk. Izvilága hasonlit a brandyére, ám az almajelleg meghatározó, szine áttetsző arany. Desszertekhez, fagylaltra, kávé mellé kitűnő...
14.500 Ft
Nettó ár:11.417 Ft
Mind emlékszünk azokra a forró nyarakra a gyerekkorból, ahogy fonott kosarakkal bandukoltunk és nagy gonddal szedtük az almát, amit aztán büszkén borítottunk ki a nagy faasztalra. Kiválogattuk a legszebbeket és vártuk a csodát. Álmunkban még látjuk, ahogy sül a nagyi pitéje, visszagondolunk, ahogy r..
6.690 Ft
Nettó ár:5.268 Ft
Aki szereti a francia Calvados-t, annak ez a tétel első pillanatra a kedvence lesz. Az új tölgyfahordóban történő érlelésnek köszönhetően, szinte kiugrik a pohárból az érlelt alma kellemesen pörkölt, fahéjas-diós jellege. Egyszerre felismerhető benne a citrusos, almás jelleg és a barrique ízvilág. (..
6.990 Ft
Nettó ár:5.504 Ft
Rendkívül friss, üde gyümölcsös, szép almás jegyek, kellemesen vaníliás hordókarakterekkel. Ízében megelevenedik a vaníliás hordókarakterekkel. Ízében megelevenedik a gyümölcs csodálatos aromatikája, az alma tipikus viaszossága. Nagyon komplex, hosszantartó lecsengésével szépen komponált termék...
7.690 Ft
Nettó ár:6.055 Ft
Gyulai mélyvíz pálinkacsalád. Lágy és elegáns. Illatában enyhén túlérett gyümölcs-jelleget ad, marcipános almatónussal aláfestve, enyhe fűszeresége a héjból származik. Ízében édeskés, gyümölcsös, rendkívüli viaszosságából származó fiatalos csípősséggel. Fűszeres, testes, közepesen hosszú lecsapással..
8.390 Ft
Nettó ár:6.606 Ft
Kellemes, szolid, érett pirosalma illat, enyhe fűszerességgel, viaszos frissességgel kiegészülve. Kemény, sikamlós testességgel a szájban - mely oly ásványos, hogy szinte sósnak érzik - nagy nyomással a garaton. A teltség érzete rendkívül hosszan megmarad, és csak percek múlva kezd az alma íze szétö..
6.100 Ft
Nettó ár:4.803 Ft
Az alma a legnagyobb mennyiségben fogyasztott hazai gyümölcsünk, köszönhetően az alma fajtáinak sok színűségének és viszonylag könnyű eltarthatóságának. A Szabolcsi Alma hagyományosan megterem a környékünkön, amely a szabolcsi tájjellegnek és az itt megtermő zamatos és lédús almáknak köszönhetően fö..
7.400 Ft
Nettó ár:5.827 Ft
Az alma a legnagyobb mennyiségben fogyasztott hazai gyümölcsünk, köszönhetően az alma fajtáinak sok színűségének és viszonylag könnyű eltarthatóságának.  A Szabolcsi tájegység egyik jellegzetes gyümölcsét az almát használtuk alapanyagául ennek a simogatóan bársonyos mézes pálinka likőrnek, amel..
6.990 Ft
Nettó ár:5.504 Ft
A Jonagold két rendkívül sikeres almafajta keresztezéséből jött létre. Napos oldalán Jonatánra emlékeztető narancs piros színű, a többi részt a Golden Delicious arany sárga jellegét örökölte. A sokszínűség pálinkája egyéniségére is értetendő. Kóstolva, a bársonyosan fahéjas fajtajelleget, a gyümölcs..
7.690 Ft
Nettó ár:6.055 Ft
Pálinkafőzde: 1 Csepp PálinkaGyümölcs: AlmaIntenzív aromái szinte kiugranak a pohárból. Illatában a rendkívül összetett fűszeressége fiatalos harsánysággal és üdeséggel párosul. Fűszerességét a fahéj és a vanília teszi igazán izgalmassá. Fajtakarakterei szépen, lassú lecsengés közepette rögzülnek az..
6.650 Ft
Nettó ár:5.236 Ft
Származási hely: Magyarország Ital típus: Kisüsti pálinka Pálinkafőzde: Bestillo Pálinkafőzde Gyümölcs: AlmaA diszkrét és mégis hosszú, kompótos, viaszos ízérzetért, mely egyik oldalvágányán még a fahéj is utat tör magának, a jonatán és a topáz fajtákat „okolhatjuk”. A párlatba szippa..
10.400 Ft
Nettó ár:8.189 Ft
A feketeribizli pálinka határozott, fanyar gyümölcs illatával kiemelkedik a pálinkák sorából. Ízvilága egyedi, édesen fűszeres tónusával maradandó ízélményt eredményez. Íze selymességét gyógynövényes és fűszeres jellegének köszönheti...
6.490 Ft
Nettó ár:5.110 Ft
Az alma a legnagyobb mennyiségben termesztett gyümölcs hazánkban. Az almapálinka a legsemlegesebb ízű pálinka, így ha az előállítás során bármi probléma adódik, azt azonnal kiérezni a pálinka ízén. Például ha penészes volt az alma, amit cefréztünk, a pálinka íze és illata dohos lesz. Az almának nagy..
6.950 Ft
Nettó ár:5.472 Ft
Tradíció és minőség, 100% Magyarországon termett gyümölcsből. Az Árpád Kisüsti Pálinkákat a tradíciónak megfelelően hagyományos, kisüsti technológiával készítjük. E pálinkáink főbb jellemzői, hogy illatukban mélyek, gyümölcsösek, ízükben lekvárosak, nagyon teltek, és fajsúlyosak.Pálinka jellemzője: ..
990 Ft
Nettó ár:780 Ft
Tételek: 1 - 27 / 27 (1 oldal)
Szeszesital fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és őket kiszolgálni nem tudjuk. A webhelyen cookie-kat használunk az oldal megfelelő működése érdekében. További részletek az adatvédelmi tájékoztatóban.