Menü
Kosár

Barack pálinka

Barackpálinka. 
A legtöbb pálinka az országban a barackból készül és fogy, emellett a Gönci- és a Kecskeméti barackpálinkánk földrajzi eredetvédettséget is kapott. Értékét az is növeli, hogy igen magas az A és a C vitamin tartalma és nem utolsósorban az egyik legjobb kihozatalú gyümölcs a pálinka szempontjából. Vannak azok, akik a barackpálinkában a lekvárosságot, de vannak olyanok is, akik a frissességet keresik. Vannak, akik a gyümölcságyon ágyazott barackot, vannak, akik a hordóban érlelt barackpálinkát szeretik.  Sokan sokfélék vagyunk, azonban egy jóféle barackpálinka korty meglepő, különleges és egyben izgalmas tud lenni!


A barackpálinka illatában lekvárra emlékeztet, intenzív, de nem túl erőteljes. Enyhén gyümölcsös, hosszantartó íz jellemzi ezt a párlatot, tipikus gyümölcsös jegyekkel vegyítve. Bármelyik pálinkafőzde termékét is választja, a palackban benne él a barack lelke, a Nap, és a legmodernebb elkészítési eljárás, ami nélkül nem készülhetne kristálytiszta, prémium barackpálinka a hazai piacra.


A pálinka fajták közül talán a kajszibarack pálinka a legismertebb, a külföldi turisták számára, hiszen aki egyszer megkóstolja annak egy életre szóló ízélményt adhat. A nap érlelte, puha húsú kajszibarack illata leginkább rózsa és virágillatok kombinációit forrasztja egyé. Íze a magkarakter mandulás kesernyésségét, valamint nagyanyáink baracklekvárját idézi fel.Barackpálinka

A GUSTO érlelt pálinkái egytől-egyig a legkiválóbb minőségű magyar gyümölcsök felhasználásával készülnek. Íz világuk az érlelésnek köszönhetően még inkább kiemeli a felhasznált gyümölcsök karakterét, zamatát...
8.490 Ft
Nettó ár:6.685 Ft
Mikor Ön felnyitja e palackot, a sárgabarack selymesen karakteres, lekváros zamata és a citrusos íz és illat révén részesévé válik a híres kecskeméti barackpálinka titkának. E prémium minőségű Gusto pálinka alapanyagául kizárólag az aranyhomokon termő, kézzel szedett, kiváló minőségű, világhírű kecs..
6.690 Ft
Nettó ár:5.268 Ft
Mikor Ön felnyitja e palackot, a sárgabarack selymesen karakteres, lekváros zamata és a citrusos íz és illat révén részesévé válik a híres kecskeméti barackpálinka titkának. E prémium minőségű Gusto pálinka alapanyagául kizárólag az aranyhomokon termő, kézzel szedett, kiváló minőségű, világhírű kecs..
7.190 Ft
Nettó ár:5.661 Ft
Világhírű kecskeméti barackból készült prémium pálinka, mely a napsütötte aranyhomokon érlelődött és vált igazi hungaricummá. Az egyedi stílusú csomagolás a magyar népi motívumok kortárs előadása. E prémium minőségű Gusto pálinka alapanyagául kizárólag az aranyhomokon termő, kézzel szedett, kiváló m..
5.990 Ft
Nettó ár:4.717 Ft
Pálinkafőzde: GustoGyümölcs: BarackKiszerelés: 0,35LAlkoholfok: 51%..
6.490 Ft
Nettó ár:5.110 Ft
Az aszalt sárgabarack szépen kerekíti a pálinka karaktereit, tovább selymesítve a lekváros zamatokat, erősítve a citrusos friss illatokat. Fedezze fel a GUSTO ágyas sorozattal a lágy, selymes ízek világát, ahol a gyümölcsé a főszerep! A kecskeméti barackpálinka eredetvédett magyar pálinka. A „kecske..
7.900 Ft
Nettó ár:6.220 Ft
Az aszalt sárgabarack szépen kerekíti a pálinka karaktereit, tovább selymesítve a lekváros zamatokat, erősítve a citrusos friss illatokat. Fedezze fel a GUSTO ágyas sorozattal a lágy, selymes ízek világát, ahol a gyümölcsé a főszerep! A kecskeméti barackpálinka eredetvédett magyar pálinka. A „kecske..
6.700 Ft
Nettó ár:5.276 Ft
A termékcsalád nevének eredete maga az előállítási eljárásból adódik. Az alap pálinkát kétféle pálinka házasításából nyerjük. A házasítást követően a 80% alkoholtartalmú alap pálinkát külön-külön kétféle gyümölcságyon érleljük minimum 12 hónapig. Első ütemben friss gyümölcsön kb. 6 hónapig, majd a k..
7.390 Ft
Nettó ár:5.819 Ft
Pálinka jellemzője: Fűszeres, gyümölcsös, végtelenül barackos. Az aszalt és friss gyümölcsön történt (dupla) ágyazási technológia révén tud egyszerre lekváros, friss és citrusos jegyeket csillogtatni. Ízében inkább az aszalt gyümölcsökre jellemző krémes édesség, mély barack zamat teszi hosszú percek..
9.090 Ft
Nettó ár:7.157 Ft
Mikor Ön felnyitja e palackot, a sárgabarack selymesen karakteres, lekváros zamata és a citrusos íz és illat révén részesévé válik a híres kecskeméti barackpálinka titkának. Világhírű kecskeméti barackból készült prémium pálinka, mely a napsütötte aranyhomokon érlelődött és vált igazi hungaricummá. ..
7.800 Ft
Nettó ár:6.142 Ft
Gusto mézes barack aranysárga színét kizárólag valódi akácméz adja.  Valódi méz - tiszta pálinka . Aszalt barack ágyától a lekváros gyümölcsösséget, valódi barackpálinka alapjától a frissítő citrusos jegyeket kapja...
5.600 Ft
Nettó ár:4.409 Ft
Pálinka jellemzője: Fűszeres illatában késlekedés nélkül jelenik meg az intenzív kajszi lekvárossága. Ízleléskor citrusos, széles karakterrel ajándékozza meg a kóstolót.Narancssárga, ősi magyar fajta. Íze telt, semmilyen fajtához nem hasonlítható. Az egy fán érő gyümölcsöknek az érése igen hosszúra ..
8.550 Ft
Nettó ár:6.732 Ft
CRUXX Kajszibarack Pálinka (40% 0,5L) CRUXX Kajszibarack Pálinka (40% 0,5L)
-14 %
Virágos illat és virágos íz, nem szokványos kajszi. Könnyed elegancia, szerethető stílus. A friss barack íze hosszú lecsengésben jelenik meg.DÍJAK:Díjazottság: Országos Pálinka- és Törkölypálinka Verseny 2016 – Ezüst..
8.600 Ft 9.990 Ft
Nettó ár:6.772 Ft
Illatában a kajszira emlékeztető jegyekkel indít, friss baracklekvárral és egy lélegzetnyi citrusossággal. Ízében is emlékeztet a frissen főzött baracklekvárra, melyet enyhén a citrom és grapefruit íze követ a háttérben.A palackok front oldalán Pest, míg a hátoldalán Buda egyik nevezetességét festet..
6.390 Ft
Nettó ár:5.031 Ft
Tradíció és minőség, 100% Magyarországon termett gyümölcsből. Az Árpád Pálinkákat a tradíciónak megfelelően hagyományos, kisüsti technológiával készítjük. E pálinkáink főbb jellemzői, hogy illatukban mélyek, gyümölcsösek, ízükben lekvárosak, nagyon teltek, és fajsúlyosak.Pálinka jellemzője: Illatába..
6.890 Ft
Nettó ár:5.425 Ft
SQ magas fokú pálinkák: az erő velünk van! Sokan kérdezték, miért nincsenek magasabb alkoholtartalmú, macsó pálinkáink. Így hát az erősebb italok iránti igény kielégítésére elkészítettük az SQ-sorozatot. Első osztályú gyümölcsből, az elvárható odafigyeléssel. Férfiörömre és férfibánatra ajánljuk.Erő..
9.480 Ft
Nettó ár:7.465 Ft
Panyolai Elixír Kajszibarack Pálinka (40% 0,5L) Panyolai Elixír Kajszibarack Pálinka (40% 0,5L)
-15 %
Amivel kezdődött… Az Elixír az alkímiában egyetemes orvosságot jelent. Ez a titokzatos anyag mindenre képes, az aranycsinálástól a bajok elhárításán át egészen az örök fiatalság elnyeréséig. Kimos belőlünk minden árnyat és ártalmat. Ám az Elixír elkészítését évszázadok óta titkok övezik. Mágia, rítu..
7.490 Ft 8.790 Ft
Nettó ár:5.898 Ft
Igazi lélekmelegítő.Ismerős, biztonságos íz, ami – mint egy jó barát – soha nem okozna csalódást...
6.190 Ft
Nettó ár:4.874 Ft
A magyar pálinka hírnevét ez alapozta meg, amikor annak idején elvitték Angliába. A magyar kajszi, mint gyümölcs a legkényesebb, de mint alapanyag a legjobb. Az ebből készült pálinkának pedig komplex, gyönyörű íze van. A gyümölcsök közt a magyar kajszi a királynő: ebből a legjobb a lekvár és ebből a..
7.490 Ft
Nettó ár:5.898 Ft
Az érett, zamatos gyümölcs megannyi íz- és illatjegyét őrző mestermű az Agárdi Pálinkafőzde Kajszibarack pálinkája. Illatában intenzív lekváros jegyek fémjelzik, mely intenzitás a garaton folytatódik. Behízelgően kellemes, gyümölcsös, a garaton hosszú lecsengésű pálinka. Finom, pálinkák között örök ..
7.720 Ft
Nettó ár:6.079 Ft
A palackba zárt párlatok a legtisztább ízeket nyújtják a fogyasztók számára. A kihívás évről évre adott, a legjobb minőséget nyújtani és minden pohárral elkápráztatni a Pálinkarajongókat! Ebben a szellemben indul útjára a legújabb, az eddig készült legzamatosabb és szakmailag is többszörösen el..
15.200 Ft
Nettó ár:11.969 Ft
Az Árpád Mézes Likőröket valódi pálinkából készítjük alacsony alkoholfokkal, különlegességük az illatukban  és a finom akácméz ízében  van elrejtve. Elsősorban hölgyeknek ajánljuk és olyan pálinka fogyasztóknak, akik nem szeretik a pálinka testességét, csípősségét. Lekváros, édeskés illato..
6.190 Ft
Nettó ár:4.874 Ft
Talán a legjellemzőbb magyar pálinka sárgabarackból készül. Ez a gyümölcs sehol a világon nem lesz ilyen édes, lédús, zamatos. Utánozhatatlan illatát a kezdő pálinkázó is könnyen felismeri. Ízeiben visszaköszön a nagyi mézédes lekvárjának emléke, amit kenyérre kenve, vagy palacsintába tekerve faltun..
7.990 Ft
Nettó ár:6.291 Ft
Talán a legjellemzőbb magyar pálinka sárgabarackból készül. Ez a gyümölcs sehol a világon nem lesz ilyen édes, lédús, zamatos. Utánozhatatlan illatát a kezdő pálinkázó is könnyen felismeri. Ízeiben visszaköszön a nagyi mézédes lekvárjának emléke, amit kenyérre kenve, vagy palacsintába tekerve faltun..
8.990 Ft
Nettó ár:7.079 Ft
A Márkházi barack pálinka a hagyományok tisztelete mellett a legmodernebb technológia hordozta előnyök hatására erőteljes illat és íz világgal mégis lágy nedűként kényezteti ízlelőbimbóinkat. A hazai kajszi dominanciája, lekvárossága ízlelhető poharában ha a Márkházi pálinkát választja. ..
7.490 Ft
Nettó ár:5.898 Ft
Lássuk csak, mi az, ami mindig feldobja a vajas kenyeret? Mi az, ami nélkül a császármorzsa szomorú és száraz? Mi az, ami mikor a palacsintába kerül, azt sem tudjuk, melyik feléről szeleteljük, mert mindenhonnan kikukucskál belőle? Ez bizony a baracklekvár. Tudjuk, hogy miért a nagy kedvenc és tudju..
6.790 Ft
Nettó ár:5.346 Ft
Csakis egyféle sárgabarack felel meg az igényeinknek: a Magyar kajszi, így kizárólag ez a fajta kerül pálinkáinkba. A sárgabarack érlelésére az enyhe klíma miatt a Balaton környéke a legmegfelelőbb. Pálinkánk illatában lekvárra emlékeztet, intenzív, de nem túl erőteljes. Enyhén gyümölcsös, hosszanta..
8.390 Ft
Nettó ár:6.606 Ft
Meglehetősen ritka pálinka, mivel már csak elvétve találunk vadőszibarackfát Magyarországon. A zöldes színű gyümölcsből nagyon határozott és karakteres pálinka készül. Illatában édes, virágos, fás jelleget lehet felfedezni, amely aztán átmegy egy nagyon lágy barackos tónusba. Ízében édeskés, kissé m..
9.600 Ft
Nettó ár:7.559 Ft
A jól ismert Agárdi kajszibarack pálinka és a neves Harrer csokoládé utánozhatatlan házasítása. Egy igazi ínyencség a csokoládé és pálinka imádóknak!..
7.390 Ft
Nettó ár:5.819 Ft
Gyulai Mélyvíz pálinkacsalád. "Átlátszó fehér selyembe öltözött, sudár barna hölgy". Igazi üdítő friss illatok jellemzik; nagyon sok citrus, könnyed fűszerek, frézia. Ízében ezzel nagyon szépen harmonizál: fűszeres, enyhén édeskés gyümölcs vezeti, melynek hátterében kellemes aszalt barack-jelleg buj..
9.490 Ft
Nettó ár:7.472 Ft
"Átlátszó fehér selyembe öltözött, sudár barna hölgy". Igazi üdítő friss illatok jellemzik; nagyon sok citrus, könnyed fűszerek, frézia. Ízében ezzel nagyon szépen harmonizál: fűszeres, enyhén édeskés gyümölcs vezeti, melynek hátterében kellemes aszalt barack-jelleg bujkál. Cinkos könnyedsége, csikl..
6.690 Ft
Nettó ár:5.268 Ft
"Átlátszó fehér selyembe öltözött, sudár barna hölgy". Igazi üdítő friss illatok jellemzik; nagyon sok citrus, könnyed fűszerek, frézia. Ízében ezzel nagyon szépen harmonizál: fűszeres, enyhén édeskés gyümölcs vezeti, melynek hátterében kellemes aszalt barack-jelleg bujkál. Cinkos könnyedsége, csikl..
6.490 Ft
Nettó ár:5.110 Ft
Illatában a tipikus aszalt kajszibarackos jegyek szépen megmutatkoznak, marcipános felhangokkal. Ízében a lekvárosság szolidan megbújik a héjkesernyesség, a kicsit likőrös, a gyümölcs húsrostját idéző karakterek mögött. Kellemes aromavilága a szájban sokáig megmarad. Mindez elegáns platin üvegben.Bo..
7.950 Ft
Nettó ár:6.260 Ft
A pálinka fajták közül talán a kajszibarack pálinka a legismertebb, a külföldi turisták számára, hiszen aki egyszer megkóstolja annak egy életre szóló ízélményt adhat. A nap érlelte, puha húsú kajszibarack illata leginkább rózsa és virágillatok kombinációit forrasztja egyé. Íze a magkarakter mandulá..
7.590 Ft
Nettó ár:5.976 Ft
Pálinkafőzde: 1 Csepp PálinkaGyümölcs: SárgabarackA magyar kajszi gyümölcsös, gazdagon parfümös, friss jegyei mögött felvonulnak a másik két fajta illatai, és lekváros, érett összhangba szövődnek. Finom ízvilágában szép, krémes magkarakter bontakozik ki. Háttérként citrusos héjjegyek is megjelennek...
8.510 Ft
Nettó ár:6.701 Ft
Ízében és illatában a kissé túlérett kajszibarack jegyei dominálnak, ezen felül illatában a baracklekvár jellegzetes vonásai is kitárulkoznak.Pl.: sütemények kellemes kiegészítője. Ha lekváros palacsintához kortyintunk belőle, akkor adja legjobb formáját.A 895Hunnium márka rövid története a sik..
5.450 Ft
Nettó ár:4.291 Ft
A barack finom, telt íze és zamata köszön vissza ebben a pálinkában...
7.690 Ft
Nettó ár:6.055 Ft
A Pannonhalmi Ágyas Barackpálinka az egyik legnépszerűbb termékünk. Népszerű itthon és külföldön egyaránt. Mivel ágyas pálinkáról lévén szó, karakteresebb, édes, érett barackíz érezhető kóstoláskor. Az aszalt baracknak köszönhetően elevenné válik a nagymamák által készített barack lekvárról őrzött e..
8.740 Ft
Nettó ár:6.882 Ft
A kajszibarack pálinka az egyik legkeresettebb pálinka. Illatában emlékeztet a baracklekvárra. Ahogy a lekvárt is, a cefrét is magozott barackból készítjük, hiszen magja magas ciántartalmú. Az igazán finom pálinkát magas cukortartalmú, aromás barackból lehet készíteni. A rózsabarackból készült Panno..
8.840 Ft
Nettó ár:6.961 Ft
Az őszibarack pálinka a különlegességek közé tartozik. A vad őszibarack sokkal intenzívebb ízű, izgalmasabb párlatot eredményez. Az őszibarack a nyár gyümölcse, július közepétől szüretelhető. Magyarországon a XVI. században jelent meg, és sokáig csak különleges csemegeként tekintettek rá. Az őszibar..
9.110 Ft
Nettó ár:7.173 Ft
Határozott, intenzív illat, először tavaszi virágos, gyógynövényes később gyümölcsös. Pemetefű, édeskömény, kevés menta után érkezik meg a barack, mely édes, lekváros jegyeket visel. Ez a komplexitás mely először kissé meglepő, később szép egységet képez.Destillata 2014 - ezüstérem..
7.900 Ft
Nettó ár:6.220 Ft
Mátyás Barack Pálinka 40% 0,5L Mátyás Barack Pálinka 40% 0,5L
NEM RENDELHETŐ
A magyar kajszi, már a XVI.században ismert volt Európa szerte. A pálinka illatában, a magyar kajszi csodálatos, összetéveszthetetlen aromáját élvezhetjük olyan tisztán, mintha csak magát a friss, tökéletesen beérett gyümölcsöt szagolnánk. Kóstolva telt, gazdag, utóíze figyelemre méltóan hosszú...
8.350 Ft
Nettó ár:6.575 Ft
Illatában a kajszira emlékeztető jegyekkel indít, friss baracklekvárral és egy lélegzetnyi citrusossággal. Ízében is emlékeztet a frissen főzött baracklekvárra, melyet enyhén a citrom és grapefruit íze követ a háttérben.A palackok front oldalán Pest, míg a hátoldalán Buda egyik nevezetességét festet..
990 Ft
Nettó ár:780 Ft
Árpád Dupla Ágyas Mini Kajszibarack Pálinka (40% 0,05L) Árpád Dupla Ágyas Mini Kajszibarack Pálinka (40% 0,05L)
NEM RENDELHETŐ
A termékcsalád nevének eredete maga az előállítási eljárásból adódik. Az alap pálinkát kétféle pálinka házasításából nyerjük. A házasítást követően a 80% alkoholtartalmú alap pálinkát külön-külön kétféle gyümölcságyon érleljük minimum 12 hónapig. Első ütemben friss gyümölcsön kb. 6 hónapig, majd a k..
990 Ft
Nettó ár:780 Ft
Árpád Dupla Ágyas Mini Kajszibarack Pálinka (60% 0,05L) Árpád Dupla Ágyas Mini Kajszibarack Pálinka (60% 0,05L)
NEM RENDELHETŐ
A termékcsalád nevének eredete maga az előállítási eljárásból adódik. Az alap pálinkát kétféle pálinka házasításából nyerjük. A házasítást követően a 80% alkoholtartalmú alap pálinkát külön-külön kétféle gyümölcságyon érleljük minimum 12 hónapig. Első ütemben friss gyümölcsön kb. 6 hónapig, majd a k..
1.190 Ft
Nettó ár:937 Ft
Tradíció és minőség, 100% Magyarországon termett gyümölcsből. Az Árpád Kisüsti Pálinkákat a tradíciónak megfelelően hagyományos, kisüsti technológiával készítjük. E pálinkáink főbb jellemzői, hogy illatukban mélyek, gyümölcsösek, ízükben lekvárosak, nagyon teltek, és fajsúlyosak.Pálinka jellemzője: ..
990 Ft
Nettó ár:780 Ft
Tételek: 1 - 47 / 47 (1 oldal)
Szeszesital fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és őket kiszolgálni nem tudjuk. A webhelyen cookie-kat használunk az oldal megfelelő működése érdekében. További részletek az adatvédelmi tájékoztatóban.