Menü
Kosár

Bolyhos Pálinka

Bolyhos Pálinka. Ha eddig nem kedvelted a pálinkát mert hiányzott belőle a zamatos gyümölcsös íz akkor a Bolyhos Pálinka ágyas sorozatát mindenféleképpen meg kell kóstolnod.

Tápiószőlősön 1994-ben építették meg az első szeszfőzdét, bérfőzés céljából. A bérfőzés mellett, kísérleteztek milyen pálinka lenne az, ami a legkarakteresebben adja vissza a gyümölcs ízét; így jutottak el a ma ismert Bolyhos ágyas pálinkáig. Ezek után Újszilváson megvásárolták az Újföldi Iskola épületét, ahol hozzáfogtak a Bolyhos Pálinkafőzde felépítésébe. 2003-ban készült el egy új, az Európai Uniós követelményeknek megfelelő pálinkafőzde, palackozó és gyümölcsaszaló csarnok.

A Bolyhos pálinka 1994-re vezethető vissza, ekkora kezdtek el dolgozni azon, hogy egy olyan pálinkát hozzanak létre amin lehet érezni a gyümölcs ízét emellett pedig lágyan simogatja a fogyasztó torkát.  Így született meg a ma is népszerű Bolyhos Pálinka. Ha eddig nem kedvelted a pálinkát mert hiányzott belőle a zamatos gyümölcsös íz akkor a Bolyhos pálinka ágyas sorozatát mindenféleképpen meg kell kóstolnod!

A kiváló ízhatás oka pedig az, hogy az alapanyagok között csak is prémium gyümölcsök találhatóak. A Bolyhos pálinka termékeinek minőségét mi sem bizonyítja jobban, hogy az évek során számos díjat szereztek meg különböző párlatversenyeken.  A Bolyhos ágyas pálinkák között találsz birs pálinkát, meggy pálinkát, alma pálinkát, szőlő pálinkát, körte pálinkát és szilvapálinkát.

A Bolyhos ágyas pálinkák elkészítése ugyan nem egy gyors folyamat, mivel a  gyümölcságyon érlelt pálinkához a palackozás során gyümölcsöt is helyeznek az üvegbe, melyet még 3 hónapon keresztül érlelnek. A Bolyhos pálinka minden termékét megtalálod és megvásárolhatod pálinka webáruházunkba.


Díjak

2018. Országos Pálinkakóstoló verseny: Bolyhos Ágyas Szilva pálinka 50%(V/V) champion és arany minősítés mellett, elnyerte a 10.000 feletti palack kategóriadíjat is

2018. Magyarország Legszebb Birtoka versenyen a Bolyhos Pálinkafőzde a különdíjat nyerte el

2018. Bolyhos László: Pálinka Életmű díjban részesült

2017. Bolyhos Zoltán, az Év Vállalkozója lett

2012. Gyula, Legeredményesebb Kereskedelmi Főzde

2007. Gyula, A Bolyhos Ágyas Cigánymeggy pálinka lett az év pálinkája, és elnyertük a Legeredményesebb Kereskedelmi Főzde díjat

Bolyhos pálinka, Bolyhos pálinkafőzde


Díjak:Nemzeti Pálinkakiválóság 2017..
7.290 Ft
Nettó ár:5.740 Ft
Hagyományosan: alma, szőlő, meggy és szilva pálinkából készítjük, ugyanebből a 4 gyümölcsfajtából kerül az üvegbe az aszalvány is az ágyazáshoz. Mindez elegáns platin üvegben.Bolyhos Ágyas Vegyes Pálinka 50% 0,5L..
6.900 Ft
Nettó ár:5.433 Ft
Aszalt gyümölcságyon érlelt, hagyományos, kétszeres lepárlással főzött, 50% alkoholtartalommal rendelkező pálinka, "Kiváló Magyar Élelmiszer" jelzéssel...
7.890 Ft
Nettó ár:6.213 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
Szeszesital fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és őket kiszolgálni nem tudjuk. A webhelyen cookie-kat használunk az oldal megfelelő működése érdekében. További részletek az adatvédelmi tájékoztatóban.