Menü
Kosár

Brill Pálinka

Brill Pálinka. A Tolna megyei Harc községben található főzde stílusában a modern, innovatív gondolatok mellett a hagyományok tisztelete is komoly szerepet kap. A Brill Pálinka tulajdonosai hiszik: nem kizárólag jó pálinkát, hanem igazi pálinka-élményt érdemes nyújtani. A Brill Pálinka egy kis családi vállalkozás, de minőségben, tudásban a hazai mezőny élvonalába tartozó pálinka. A főzde mottója: a pálinka - élmény - melynek megfelelően minden csepp pálinkában igyekszünk a természet csodáit feltárni vendégeink előtt. A Brill Pálinka egy családi tulajdonban levő pálinka-manufaktúra, ahol 2000 óta készítik a legkülönlegesebb pálinkákat és párlatokat a hazai csúcs-gasztronómia számára. A Tolna megyei Harc községben található Brill Pálinka főzde stílusában a modern, innovatív gondolatok mellett a hagyományok tisztelete is komoly szerepet kap. A brill pálinka tulajdonosa, Nagy Attila hiszi: nem kizárólag jó pálinkát, hanem igazi pálinka-élményt érdemes nyújtani. Épp ezért igyekeznek a legtisztább ízeket és illatokat bemutatni, melyek szőlőben, törkölyben, gyümölcsben megteremhettek. 2010-ben az egyik legmagasabb szintű szakmai zsűri „Magyarország Legjobb Pálinkája 2010” címmel tüntette ki a Brill Pálinka 2009-es évjáratú Irsai Olivér Szőlőpálinkáját. 2013-ban pedig pálinkatörténelmet írt a Brill. A harci főzdének ugyanis sikerült az, amit eddig senki nem ért el Magyarországon. Három év elteltével ismét a legjobb tudott lenni. Birskörte pálinkájukkal másodszorra is megnyerték a „Magyarország legjobb pálinkája címet”. Kiemelkedően magas szakmai munkáját elismerve pedig 2013-ban a Brill Pálinkát ítélték a „Magyarország legeredményesebb kereskedelmi főzdéje” címet is. 

Brill Pálinka

Brill Cserszegi Fűszeres Törkölypálinka (40% 0.35L) Brill Cserszegi Fűszeres Törkölypálinka (40% 0.35L)
-7 %
A pálinka viszonylag sok musttal és némi seprővel készült. Színe áttetsző. Illatában finom gyümölcsösség, a fajtára jellemző fűszeresség, melyet citrusos (lime) és gyógynövényes jegyek egészítenek ki piciny élesztős felhanggal. Szájba véve telt és komplex, a fajta virágosságát a citrusok kellemes fa..
6.790 Ft 7.300 Ft
Nettó ár:5.346 Ft
Intenzív, karakteres, friss málnát idéző illat, ahogy nyílik a pohárban, idővel további erdei bogyós gyümölcsök is megjelennek. Szájban határozott, mégis elegáns megjelenésű pálinka, íze kitölti a szánkat, lefutásában a friss gyümölcsjegyeket hűvös fűszeresség kíséri, hosszan búcsúzik...
11.900 Ft
Nettó ár:9.370 Ft
Határozott, intenzív illat, először tavaszi virágos, gyógynövényes később gyümölcsös. Pemetefű, édeskömény, kevés menta után érkezik meg a barack, mely édes, lekváros jegyeket visel. Ez a komplexitás mely először kissé meglepő, később szép egységet képez.Destillata 2014 - ezüstérem..
7.900 Ft
Nettó ár:6.220 Ft
Megkapó, kissé fanyar illatában a birs mellett citrusok - egy kis grapefruit és narancshéj – jelentkeznek, üde jelleget kölcsönözve ennek a fiatalos pálinkának. Kóstolva az illatból már ismerős jegyeket egy halvány alkohol-édesség kerekíti, lefutása tiszta, kissé hűvös. Elegáns, jól strukturált páli..
8.900 Ft
Nettó ár:7.008 Ft
Ritkán kóstolható, jó minőségben ritkán készíthető, nagy odafigyelést igénylő pálinka. Jellegzetes, erőteljes, édes epres illata pillanatok alatt kinyílik a pohárban. A határozott illatot igazi gyümölcsözön követi, melyhez az alkohol-édesség biztosít kellemes hátteret. Ennek a pálinkának a száraz pr..
10.400 Ft
Nettó ár:8.189 Ft
Határozott fajtajelleges illata hamar kinyílik a pohárban. Lime, grapefruit, fehér szirmú virágok tavaszi kavalkádja érezhető, melyet leheletnyi hűvös fanyarság kerekít, fiatalos, lendületes karaktert adva a pálinkának. Ízében a fanyar frissesség vezet, mögötte virágok és kellemes alkohol édesség al..
7.300 Ft
Nettó ár:5.748 Ft
A jázmin szőlő a Pécsi Kutató Intézet új nemesítése, amellyel 2016-ban kezdett el foglalkozni kísérleti jelleggel a pálinkafőzde. Krizl Edit tulajdonos szerint az eredmény önmagáért beszél, ezért mind borban, mind pálinkában nagy jövő áll a jázmin szőlő előtt...
9.490 Ft
Nettó ár:7.472 Ft
Egy klasszikus íz, modern stílusban. Szép fajtajelleget mutató, karakteres pálinka. Határozott gyümölcsösségét kis parfümös tavaszi virágillat egészíti ki. Kereksége, komplexitása figyelemre méltó. Telt ízében maga a gyümölcs, pici héjzamattal, hosszú lecsengéssel kényeztet. ..
8.990 Ft
Nettó ár:7.079 Ft
A Kiffer körte Kiskunhalason és környékén (Pirtón) mintegy 100 éve termesztett körtefajta. Izgalmas, megkapó, határozottan fűszeres körteillattal csábít el. Ízében először a téli körte fehér húsa, majd a gyümölcs teltsége, vastagsága, édessége jelenik meg. A körtére jellemző olvadó vajasság végigkís..
7.900 Ft
Nettó ár:6.220 Ft
HunDeszt 2012 - champion-díj, aranyéremIntenzív, fűszeres, markáns illatú, szinte harsány, rendkívül összetett pálinka. Színe halványsárga. Illatában az érett fekete ribizli erőteljes mentás, herbás csillagánizsos, pemetefüves jegyeivel indít, később mindez szépen kitelik-édesedik a pohárban. Ízében..
8.900 Ft
Nettó ár:7.008 Ft
Izgalmas, mély, kissé parfümös, buja gyümölcsillattal mutatkozik be, háttérben kevés csillagánizs és pemetefű, mindezt fenyőmézes édesség kerekíti. Ízében krémes, édes keleti fűszeres karakter vezet be minket az erdei fekete bogyósok világába. Azoknak ajánljuk, akik kimondottan a különlegességeket k..
8.900 Ft
Nettó ár:7.008 Ft
Tételek: 1 - 11 / 11 (1 oldal)
Szeszesital fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és őket kiszolgálni nem tudjuk. A webhelyen cookie-kat használunk az oldal megfelelő működése érdekében. További részletek az adatvédelmi tájékoztatóban.