Menü
Kosár

Cseresznye pálinka

  Cseresznye pálinka. Egy jó cseresznye pálinka vagy meggypálinka alapanyagaként számtalan fajta kínálkozik. Azt mondják,   hogy a hegyoldalon lévő gyümölcs jobb pálinkának, mint amelyik a völgyből származik – és hogy minél öregebb a fa, annál   ízletesebb a gyümölcse. A cseresznye pálinka a legnemesebb és egyben a legfinomabb pálinkák közé sorolható, és igazi ínyencségnek számítanak.

Prémium minőségének köszönhetően nagyon ismert és világhírű a Németországban, a Fekete-erdő környékén készített cseresznye pálinka, ismert nevén Fekete-erdei cseresznye pálinka. Célszerű a meggy és a cseresznye és a meggy külön történő feldolgozása pálinkaként azért, hogy a cseresznyepálinka minősége ne változzon nagy mértékben, a cseresznye feldolgozása során 10-20% meggy adható hozzá.

Cseresznye pálinka

A nyár derekát idéző feketecseresznye mély zamataival, könnyed illatával verőfényes napsugarakat varázsol elénk. Az aszalt cseresznye erősen festi a pálinkát és fényes fekete héja páratlan ízeket ad. Fedezze fel a GUSTO ágyas sorozattal a lágy, selymes ízek világát, ahol a gyümölcsé a főszerep!..
6.900 Ft
Nettó ár:5.433 Ft
Pálinka jellemzője: Színben fekete-bordó, textúrája sűrű-telt és már-már likőrös hatású. Illatában kávés-tejcsokis, mögötte a töppedt érett cseresznye fedezhető fel. Ízében robban a gyümölcs, marcipán és édes csokis egyveleg, nagyon határozott, telt és igen hosszú garat élményt nyújt, enyhén magkese..
7.390 Ft
Nettó ár:5.819 Ft
A nyár derekát idéző feketecseresznye mély zamataival, könnyed illatával verőfényes napsugarakat varázsol elénk. Az aszalt cseresznye erősen festi a pálinkát és fényesfekete héja páratlan ízeket ad. Fedezze fel a GUSTO ágyas sorozattal a lágy, selymes ízek világát, ahol a gyümölcsé a főszerep!..
6.900 Ft
Nettó ár:5.433 Ft
Szilva pálinka 0,04lMeggy pálinka 0,04lFeketecseresznye pálinka 0,04lSzilva pálinka jellemzője: Illatában, édes akácvirág-illattal indít, melyben a friss jázmin és egy egész kis vanília érezhető. Ízében szilvalekvár fedezhető fel, amely rendkívül mély gyümölcsös illattal párosul. Utóízében a menta é..
3.590 Ft
Nettó ár:2.827 Ft
Vadon termő, nagyon apró gyümölcs, amely sárga, narancs, fekete és piros színben is létezik. A vadon élő állatok egyik kedvenc csemegéje. Szedését kézzel végzik, beszerzése nagyon nehézkes, egyre ritkább Magyarországon.Pálinka jellemzője: Nagyon kellemes, friss gyümölcsillat rengeteg marcipános hatá..
10.590 Ft
Nettó ár:8.339 Ft
A fürtös meggy az egyik legkitűnőbb gyümölcs pálinka készítéshez a főzőmesterek és a fogyasztók örömére. A friss gyümölcságy és a mély ízkarakterű párlat kitűnően egymásra talált az Ön által választott palackban...
7.100 Ft
Nettó ár:5.591 Ft
Tradíció és minőség, 100% Magyarországon termett gyümölcsből. Az Árpád Pálinkákat a tradíciónak megfelelően hagyományos, technológiával készítjük. E pálinkáink főbb jellemzői, hogy illatukban mélyek, gyümölcsösek, ízükben lekvárosak, nagyon teltek, és fajsúlyosak.Pálinka jellemzője: Illatában a ropp..
6.690 Ft
Nettó ár:5.268 Ft
SQ magas fokú pálinkák: az erő velünk van! Sokan kérdezték, miért nincsenek magasabb alkoholtartalmú, macsó pálinkáink. Így hát az erősebb italok iránti igény kielégítésére elkészítettük az SQ-sorozatot. Első osztályú gyümölcsből, az elvárható odafigyeléssel. Férfiörömre és férfibánatra ajánljuk.Kar..
7.840 Ft
Nettó ár:6.173 Ft
Panyolai Elixír Feketecseresznye Pálinka (40% 0,5L) Panyolai Elixír Feketecseresznye Pálinka (40% 0,5L)
-11 %
Amivel kezdődött… Az Elixír az alkímiában egyetemes orvosságot jelent. Ez a titokzatos anyag mindenre képes, az aranycsinálástól a bajok elhárításán át egészen az örök fiatalság elnyeréséig. Kimos belőlünk minden árnyat és ártalmat. Ám az Elixír elkészítését évszázadok óta titkok övezik. Mágia, rítu..
6.850 Ft 7.690 Ft
Nettó ár:5.394 Ft
A cseresznyefa szemet gyönyörködtető virágairól is ismert; gyakran kifejezetten a tavaszi virágzásukkor nyújtott látvány miatt ültetik őket. A „szomolyai fekete” talán a cseresznye legjobb fajtája. Íze édes, zamata jellegzetes, leve sötétvörösen festő, pálinkája pedig a legrégebbiek közét tartozik. ..
7.490 Ft
Nettó ár:5.898 Ft
Mély, étcsokoládés jegyek, amik finom marcipánossággal párosulnak. Az édeskés ízhatás kellemes telített gyümölcsélményt nyújt. Vastag, karakteres, valamint sokrétű íz és illat kavalkád, mely a cseresznyét, mint pálinkát más dimenzióba helyezi. Desszertek kiváló, csokoládés sütemények kiegészítője és..
6.890 Ft
Nettó ár:5.425 Ft
Csábítóan marcipános, étcsokoládés illatvilág. Ropogós, érett gyümölcsöt idéző ízek, mely a fahordós érlelés során markánsan karamelles, gesztenyés jegyekkel gazdagodott.Csak képzeljük magunk elé egy marok érett, feketehúsú, nagy szemű cseresznyét, s az ebből készült pálinka fenséges illatát. Ízben ..
7.390 Ft
Nettó ár:5.819 Ft
A Nobilis Cseresznye Pálinka alapanyaga a világszerte híres, rövid szárú, fekete Szomolyai Cseresznye. Fenséges illatát étcsokoládés jegyek fűszerezik egy csipetnyi marcipános jelleggel, az első kortyokat pedig a ropogós, zamatos cseresznyét időző íz kavalkád jellemzi...
6.690 Ft
Nettó ár:5.268 Ft
Javasoljuk fogyasztás előtt 5-10 perccel pohárba tölteni és mozdulatlanul hagyni. Ez az ital szinte él – dinamikus, lendületes, kinyílik, és ömleni kezd ki a pohárból. Amikor az orrunkhoz emeljük, megrohan bennünket a magával ragadó illatörvény. Fűszerek, virágillatok, jázmin és marcipán. Lendülete ..
7.740 Ft
Nettó ár:6.094 Ft
A cseresznye fajták közül, a legillatosabb fajtából, a Szomolyai fekete cseresznyéből készítjük cseresznye pálinkánkat. Ízében édeskés, marcipános ízvilág jellemző. Mindez elegáns platin üvegbenBolyhos Ágyas Cseresznye Pálinka (50% 0,5L)..
7.440 Ft
Nettó ár:5.858 Ft
A cseresznye azon gyümölcsök közé tartozik, amely kiemelkedő cukor tartalmának és gazdag zamatának köszönhetően kiváló pálinka alapanyag lehet. A ropogós, feketére érett cseresznyéből készített pálinka egy fenséges csokoládés zamattal kápráztat el minket, emellett jól felismerhetően füstölt mandulás..
7.400 Ft
Nettó ár:5.827 Ft
Pálinkafőzde: 1 Csepp PálinkaGyümölcs: Feketecseresznye, málnaIllatában az uralkodásra hajlamos málna dominál, a háttérben megbúvó csokis, cseresznyés jegyekkel, melyeket újra és újra felvált a málna robusztussága. Ily módon az illata a nyári zsibongó forgatag világát eleveníti meg. Ízében a cseresz..
11.400 Ft
Nettó ár:8.976 Ft
A cseresznye egyszerre gyümölcsösen édes és fűszeres üdítő jellegét hordozza ez a pálinka mind ízében, mind illatában. A gyümölcs harmonikus utóíze sokáig elkísér, illatát is sokáig élvezhetjük...
6.990 Ft
Nettó ár:5.504 Ft
A fekete cseresznyét a XVI. század óta ismerjük Magyarországon. Héja vékony, a gyümölcshús lédús, ízes és zamatos. Ehhez a pálinkakülönlegességhez júniusban szüreteljük a feketére érett, ropogós cseresznyét. Illatában is és ízében is megjelenik a friss cseresznye mellett a csokoládés, marcipános és ..
7.810 Ft
Nettó ár:6.150 Ft
A Cseresznye Forrás illata édes, kissé fűszeres, zamata jellegzetesen intenzív. Tökéletesen adja vissza a napérlelte cseresznye zamatát. Az édes, kellemesen fűszeres illat mellé egy karakteres ízvilág társul, melyet a lepárláskor a mag marcipános, kellemes fanyarsága tesz tökéletessé. ..
6.190 Ft
Nettó ár:4.874 Ft
Tradíció és minőség, 100% Magyarországon termett gyümölcsből. Az Árpád Kisüsti Pálinkákat a tradíciónak megfelelően hagyományos, kisüsti technológiával készítjük. E pálinkáink főbb jellemzői, hogy illatukban mélyek, gyümölcsösek, ízükben lekvárosak, nagyon teltek, és fajsúlyosak.Pálinka jellemzője: ..
990 Ft
Nettó ár:780 Ft
Tételek: 1 - 22 / 22 (1 oldal)
Szeszesital fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és őket kiszolgálni nem tudjuk. A webhelyen cookie-kat használunk az oldal megfelelő működése érdekében. További részletek az adatvédelmi tájékoztatóban.