Menü
Kosár

Szállítás és fizetés

SZÁLLÍTÁS:

GLS Házhozszállítás

1500 Ft

GLS Csomagpont

1500 Ft

Személyes átvételi pont

Nem üzlet!

(1067 Budapest, Szondi u. 15. H-P 10:00-18:00)

300 Ft

25.000 FT felett

Ingyenes

 

Szállítási idő

1-4 munkanap


FIZETÉS:

  • Utánvétel (készpénz, bankkártya)
  • PayPal
  • Bankkártyás fizetés
  • Banki átutalásBanki átutaláshoz szükséges adatok:

Bank: OTP

Kedvezményezett neve: Rolling Sales Kft.

Számlaszám: 11709026-20000758

Közlemény: A rendelésnél megadott név


A megrendelt pálinkákat diszkréten csomagolt küldeményben szállítjuk, sem küllemében, sem a feladó megjelölésében nem utal a küldemény tartalmára.


HÁZHOZSZÁLLÍTÁS:

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik. 8-17 óra közötti időszakban. A futár a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a Címzett részére. Amennyiben az első kézbesítés sikertelen, a futár egy kézbesítési értesítőt hagy postaládájában. Az értesítőn lévő telefonszám felhívásával leegyeztetheti a következő szállítás időpontját. Amennyiben a címzett nem él a másodszori kézbesítés időpontjának egyeztetési lehetőségével, a futár a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését.

Az első kézbesítést megelőző 1 órán belül a futár a feladó által megadott telefonszámon felhívja a címzettet. Tájékoztatja a várható érkezéséről, és a csomaghoz kapcsolódó egyéb szolgáltatásokról (utánvét, átvételre jogosult személy stb.)  A GLS SMS-ben tájékoztatja a címzettet a csomag kézbesítésének reggelén, mely tartalmazza a csomag azonosító számát, a kézbesítés várható idejét egy 3 órás időintervallumban (pl.: 8 – 11 óra között), az utánvét összegét (ha tartozik a csomaghoz) és a futár telefonszámát.                                                                              

Szeszesital fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és őket kiszolgálni nem tudjuk. A webhelyen cookie-kat használunk az oldal megfelelő működése érdekében. További részletek az adatvédelmi tájékoztatóban.