Menü
Kosár

Dió pálinka

Dió pálinka, dió likőr. A diópálinka barnászöld vagy tovább érlelve zöldesbarna színű, a megdörzsölt zöld dióra és az aromásításhoz felhasznált fűszerekre emlékeztető illatú és ízű ital. Érleléssel az illat és az íz előnyösen változik. A zöld dió likőr azért különleges, mert a dió kesernyésségétől egyedi kellemes harmóniát kapunk. A diós és a mákos bejgli mellé szinte adja magát egy kellemesen kesernyés dió pálinka, dió likőr. A zöld dió likőr azért különleges, mert a dió kesernyésségétől egyedi kellemes harmóniát kapunk, amennyiben nem cukrozzuk el túlságosan. A likőrrel olyan társaságban is könnyen sikeresek lehetünk, ahol nem kedvelik a testes, erős égetett italokat, mint a pálinka, a whiskey, vagy a vodka.

Diópálinka, dió likőrA Panyolai Mézes Zölddió likőr egyszerre nyújt édes, fanyar és fűszeres élményt. Kellemesen fanyar, mégis édesen simuló ital, a citrusos-vaníliás zamat egzotikus találkozása a fahéj és a szegfűszeg íz-harmóniájával.Panyolai Mézes Zöld Dió Likőr 30% 0,5L..
6.990 Ft
Nettó ár:5.504 Ft
A Nocino a svájci olaszok házi itókája, mindenki saját receptje alapján készíti. Engedve nászom Stefano és vejem Renato kérésének, elkészítettük a Nocino muskotályos szőlőpálinkával, mézzel ízesített magyar változatát. Megkóstolva, meglepetten tapasztaltuk, hogy e remek PRÉMIUM likőr vetekszik a pro..
8.190 Ft
Nettó ár:6.449 Ft
Édesen, lágyan simuló ital, a citrusos-vaníliás zamat egzotikus találkozása a fahéj és a szegfűszeg íz-harmóniájával...
6.490 Ft
Nettó ár:5.110 Ft
A Pannonhalmi Zölddió likőr egy tradícionális, közel 200 éves recept alapján készül különlegesség...
7.740 Ft
Nettó ár:6.094 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
Szeszesital fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és őket kiszolgálni nem tudjuk. A webhelyen cookie-kat használunk az oldal megfelelő működése érdekében. További részletek az adatvédelmi tájékoztatóban.