Menü
Kosár

Eper pálinka

 Eper pálinka. A földi eper nagyon sérülékeny, szállításra, tárolásra igen érzékeny gyümölcs! Ennek figyelembe vételével kellő gondossággal kell a készítendő cefrét kezelni! Az eper pálinka ritka és megbecsült vendég még a szaküzletek polcain is. Az eper pálinka  különlegessége a gyümölcsösség, a parfümös illat, mely ennél a párlatnál igazán előtérbe kerül. A Márton és Lányai szamócapálinkát a nyírségi homokon, szabadban termesztett, apró szemű, de illatban, zamatban gazdag földieperből készítík. 

Egy hatalmas tál földieper illata a fejben, kora nyári édes aromák szétáradása a testben, így tudnánk jellemezni egyszerűen a eper pálinkát. Csak néhány érzés a számtalanból, ami e pohárka pálinka különlegesség közben átmelegíti az embert. Minden cseppje kincs! Igazi ritkasága eper pálinka! Az eper pálinka mámorító erdei gyümölcsös jellege mellett jól kivehető az érett földi eper karaktere is. Ennek a pálinkának a száraz próbája is fantasztikus illatokat eredményez, érdemes fogyasztás után az üres poharat kézben melegítve hosszasan szagolgatni. 

Eper pálinka

Bogyós gyümölcsök esszenciája – szeder, málna, szamóca, ribiszke – egy palackban. Fűszeres és gazdagon gyümölcsös, tökéletes harmóniában lévő ízkavalkád.DÍJAK:Pálinka országkóstoló – Pálinkakiválóságok - Ezüstérem ..
7.990 Ft
Nettó ár:6.291 Ft
„Hát ez valami brutális!”, mondták a hozzáértő fogyasztók. Csodálatos illat, sokszínű ízkavalkád. A szeder, a málna, az áfonya, a szamóca, a kökény és a piros ribizli komplex harmóniában...
10.200 Ft
Nettó ár:8.031 Ft
Pálinkáink különlegessége a gyümölcsösség, a parfümös illat, amely a szamócánál még inkább előtérbe kerül. A mi szamócapálinkánkat a nyírségi homokon, szabadban termesztett, apró szemű, de illatban, zamatban gazdag földieperből készítjük.2012 és 2013-ban a Destillata Nemzetközi Párlatversenysen aran..
9.990 Ft
Nettó ár:7.866 Ft
Egy hatalmas tál földieper illata a fejben, kora nyári édes aromák szétáradása a testben. Csak néhány érzés a számtalanból, ami e pohárka pálinka különlegesség közben átmelegíti az embert. Minden cseppje kincs! Igazi ritkaság!..
7.490 Ft
Nettó ár:5.898 Ft
A Panyolai Mézesek a legjobb elemek házasításából születtek. Az alap: a hibátlan, prémium minőségű pálinka és a méz. A panyolai mézes szamóca édes, gyümölcsös frissessége és a méz selymessége tökéletes párost alkotnak...
6.190 Ft
Nettó ár:4.874 Ft
Egy nem mindennapi szamócapálinkával szeretnénk felidézni azt az emlékképet, amit egy-egy erdei séta során tapasztalhattunk egy hívogató szamócás liget közelében. A mámorító erdei gyümölcsös jelleg mellett jól kivehető az érett földi eper karaktere...
10.890 Ft
Nettó ár:8.575 Ft
Ritkán kóstolható, jó minőségben ritkán készíthető, nagy odafigyelést igénylő pálinka. Jellegzetes, erőteljes, édes epres illata pillanatok alatt kinyílik a pohárban. A határozott illatot igazi gyümölcsözön követi, melyhez az alkohol-édesség biztosít kellemes hátteret. Ennek a pálinkának a száraz pr..
10.400 Ft
Nettó ár:8.189 Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)
Szeszesital fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és őket kiszolgálni nem tudjuk. A webhelyen cookie-kat használunk az oldal megfelelő működése érdekében. További részletek az adatvédelmi tájékoztatóban.