Menü
Kosár

Faeper pálinka

Faeper pálinka. A júliusi kánikula bágyadtsága friss, elegáns előadás keretében. A faeper pálinka illatában citrus, friss szalmaillat játszik. A faeper pálinka ízében fűszerek, érett faeper, kis fás tompasággal, vékony, de kemény gerincre fűzve. A júliusi kánikula bágyadtsága friss, elegáns előadás keretében. Illatában citrus, friss szalmaillat játszik. A faeper pálinka alapanyaga a régi idők közkedvelt gyümölcse, gyerekek nagy kedvence mind fehér, mind pedig fekete változata. A XX. században szinte teljesen kipusztult, hiszen a selyemhernyó környezetünkben az eperfa levelét kedvelte nagyon, így le is csupaszították az 1900-as évek elején még a szilva után második legnagyobb példányszámmal rendelkező gyümölcsfáinkat. Ma már nem található gyümölcsös, kis kertekben fordul elő néhány példány belőle. Pálinkája markáns olajos. Azoknak ajánljuk, akik ismerik az eper markáns ízét.

Faeper pálinka

A júliusi kánikula bágyadtsága friss, elegáns előadás keretében. Illatában citrus, friss szalmaillat játszik.Ízében fűszerek, érett faeper, kis fás tompasággal, vékony, de kemény gerincre fűzve...
7.740 Ft
Nettó ár:6.094 Ft
Tételek: 1 - 1 / 1 (1 oldal)
Szeszesital fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és őket kiszolgálni nem tudjuk. A webhelyen cookie-kat használunk az oldal megfelelő működése érdekében. További részletek az adatvédelmi tájékoztatóban.