Menü
Kosár

Gyulai Pálinka

Gyulai Pálinka. Az első Gyulai Pálinkafőzdét Harruckern János György alapította meg 1731–ben. Az általa elindított, közel 300 éves hagyomány folytatója a Báró Harruckern Gyulai Pálinka Manufaktúra kft.  A Gyulai Pálinka Manufaktúra 2008 őszén kezdte meg működését. A folyamatok nagy részét kézi munkaerővel csinálják, természetesen a megfelelő gépeket is használva, de a folyamatos gondoskodás végigkíséri a pálinka útját. 2012-ben a Gyulai Pálinka birtok 15 hektáros gyümölcsössel lett kiegészítve. A 2015-ben már elültetésre került pl. erdei som, eperfa, birs, szilva, sajmeggy, barack, Vilmoskörte és almafa is. A gyulai pálinka közeli célja a saját termésű gyümölcsökből való pálinka készítés, ezáltal a pálinkák minőségének növelése. A Gyulai pálinkafőzdében jelenleg 56-féle pálinkát készítenek. A termékcsaládok: Gyulai pálinkák, Báró Harruckern pálinkák, Mélyvíz pálinkák, Ágyaspálinkák, Kóser pálinkák. Nem számít, hogy Ön a hagyományos vagy a modern ízek kedvelője. A gyulai pálinka kínálatában ízlése szerint válogathat a klasszikus ízek közül vagy akár az ágyas pálinkából. A komolyabb pálinka rajongóknak tudjuk ajánlani a 60%-is gyulai pálinka mélyvíz sorozatot!  Pálinkáink íze mögött nem marad el az eredményesség sem. A 2012-es és a 2011-es évben a következő elismeréseket sikerült begyűjteni a pálinkafőzdének.


Kóstolóház

A Viharsarok egyik legújabb és méltán a legszebbnek titulált Kóstolóháza hét és fél hektáros területen épült meg. Terveink megvalósításakor nagy hangsúly fektettünk arra, hogy a Kóstolóház a pálinka világának megismertetésén kívül alkalmas legyen egyéni vendégek és csoportos rendezvények igényinek kielégítésére. Az épület átalakításakor egy barátságos, a történelmi fürdőváros hangulatához szorosan illeszkedő pálinkakóstoló hely létrehozása volt a célunk, mely Gyula város turisztikai vonzerejét kibővítve tartalmas és minőségi szolgáltatásokkal csábítja az ide érkező turistákat és a gyulai lakosokat egyaránt. A város zajától távol, 4-5 perces autózással könnyen megközelíthető a Kóstolóház, mely 40-45 fő befogadására alkalmas kóstoló, és termékbemutató teremmel várja az ide érkezőket. Pálinka webáruházunkban megtalálja  a gyulai pálinka teljes kínálatot. Pálinka rendelés online!

Gyulai pálinka, Gyulai pálinkafőzde

Friss gyümölcsös, édes, nőies, koncentráltan adja vissza az üde málna illatot. Ahogy szétömlik a szájban, lenyűgözően intenzív, testesen zamatos. Selymesen olajos ízű a magtól, lecsengése olyan hosszú, hogy egész estén át tartó élményt nyújt...
13.590 Ft
Nettó ár:10.701 Ft
Nagyon intenzív, elegáns gyümölcsillatok jellemzik. A férfiak csábítására kíválóan alkalmas női praktikák egyike lehet, mely közben a hölgyeket sem hagyja hidegen. Komplexitása a szájba véve még növekszik, lassan de biztosan és alattomosan ejti rabul fogyasztóját. Hosszú, intenzív de elegáns, harmón..
7.740 Ft
Nettó ár:6.094 Ft
Rendkívül friss, üde gyümölcsös, szép almás jegyek, kellemesen vaníliás hordókarakterekkel. Ízében megelevenedik a vaníliás hordókarakterekkel. Ízében megelevenedik a gyümölcs csodálatos aromatikája, az alma tipikus viaszossága. Nagyon komplex, hosszantartó lecsengésével szépen komponált termék...
7.690 Ft
Nettó ár:6.055 Ft
Intenzív hordós vaníliás jegyek, elegáns gyümölcsösség, kiemelkedő fűszeresség jellemzi. Jól eltalált érlelési időnek köszönhetően a hordó fás karakterei szépen támasztják alá a szilva édes, pikáns, fahéjas gyümölcsösségét. Szép egyensúly és hosszú lecsengés emeli az átlag fölé...
7.690 Ft
Nettó ár:6.055 Ft
A júliusi kánikula bágyadtsága friss, elegáns előadás keretében. Illatában citrus, friss szalmaillat játszik.Ízében fűszerek, érett faeper, kis fás tompasággal, vékony, de kemény gerincre fűzve...
7.740 Ft
Nettó ár:6.094 Ft
Illata intenzív, friss, elegáns, gyümölcsös, fűszerekkel és citrussal finoman komponálva. Testes, a garaton nagy nyomást gyakorol. Hosszan megmaradó teltség érzettel, friss pikáns gyümölcsízzel. Ajánlható gyümölcslevesek kísérőjeként, sertés- és marhasültekhez...
8.850 Ft
Nettó ár:6.969 Ft
Rendkívül intenzív, „dércsípte” kökény illat, enyhén édeskés, nagyon fűszeres. Illatában bazsalikom, tárkony, kömény. Íze édeskés, gyümölcsös, háttérben enyhén marcipános, sok fűszerrel spékelve. Ajánlott vörös vadhúsokból, szarvasból, vaddisznóból készült ételek kísérőjeként. Sütemények közül a méz..
7.740 Ft
Nettó ár:6.094 Ft
Illata első szippantásra az örvény közepébe rántja fogyasztóját, de aztán úgy dönt, mégis a felszínen hagyja, hogy a vad mélységet a pikáns fűszerekkel kirakott partról szemlélhesse. Ízében nagyon szép harmóniát alkot a könnyed virágos és enyhe fűszeres jelleg, a mély, de nem bántóan széles és karak..
8.800 Ft
Nettó ár:6.929 Ft
Intenzív, harsány, rendkívül fűszeres. Mély, végtelen sötétségbe elragadó ösvény, mely a bodzavirág bódító erejével csábítja fogyasztóját. Ízében fanyar, vad, kemény, de nem bántóan. Testes, hosszú, kellemes. Nagy nyomással tör a garatra, majd innen settenkedik elő az édeskés bodzavirág benyomás a f..
8.740 Ft
Nettó ár:6.882 Ft
Javasoljuk fogyasztás előtt 5-10 perccel pohárba tölteni és mozdulatlanul hagyni. Ez az ital szinte él – dinamikus, lendületes, kinyílik, és ömleni kezd ki a pohárból. Amikor az orrunkhoz emeljük, megrohan bennünket a magával ragadó illatörvény. Fűszerek, virágillatok, jázmin és marcipán. Lendülete ..
7.740 Ft
Nettó ár:6.094 Ft
Gyulai Mélyvíz pálinkacsalád. "Átlátszó fehér selyembe öltözött, sudár barna hölgy". Igazi üdítő friss illatok jellemzik; nagyon sok citrus, könnyed fűszerek, frézia. Ízében ezzel nagyon szépen harmonizál: fűszeres, enyhén édeskés gyümölcs vezeti, melynek hátterében kellemes aszalt barack-jelleg buj..
9.490 Ft
Nettó ár:7.472 Ft
Gyulai mélyvíz pálinkacsalád. Lágy és elegáns. Illatában enyhén túlérett gyümölcs-jelleget ad, marcipános almatónussal aláfestve, enyhe fűszeresége a héjból származik. Ízében édeskés, gyümölcsös, rendkívüli viaszosságából származó fiatalos csípősséggel. Fűszeres, testes, közepesen hosszú lecsapással..
8.390 Ft
Nettó ár:6.606 Ft
Gyulai Mélyvíz pálinkacsalád. Illata szívderítően fiatalos, lendületes és friss! Tele fűszerekkel, citrusokkal és virágillattal, édeskés marcipán-tónussal enyhén aláfestve. Ízében édeskés, fűszeres és üde. Rendkívül elegáns jegyekkel van felvértezve. Szép, komplex termék, mely nagyon jól társítható ..
9.490 Ft
Nettó ár:7.472 Ft
Gyulai Mélyvíz Pálinkacsalád. Csodás virágillat és a mézédes szilvakarakter tökéletes egysége. A szilva zamata az ízében is intenzíven megjelenik, fahéjjal diszkréten aláfestve. Komplex és precíz pálinka, eljut a határokig, de sehol sem lépi át őket. Rendelje meg kedvenc gyulai mélyvíz pálinkáját pr..
8.390 Ft
Nettó ár:6.606 Ft
Gyulai mélyvíz pálinkacsalád. Szolid, behízelgő, enyhén édeskés, az orrba csendesen belopakodó érett gyümölcs-illat. Szájba véve az érett, lédús vilmoskörte íze omlik el, a háttérben fűszeres aláfestéssel, nagyon kellemes körtehéj-tónussal. Könnyed, szolíd, kellemes termék. Rántott csirkéhez, ananás..
8.390 Ft
Nettó ár:6.606 Ft
"Átlátszó fehér selyembe öltözött, sudár barna hölgy". Igazi üdítő friss illatok jellemzik; nagyon sok citrus, könnyed fűszerek, frézia. Ízében ezzel nagyon szépen harmonizál: fűszeres, enyhén édeskés gyümölcs vezeti, melynek hátterében kellemes aszalt barack-jelleg bujkál. Cinkos könnyedsége, csikl..
6.690 Ft
Nettó ár:5.268 Ft
Szépen kibomló, rendkívül fűszeres illat: zöldbors-fehérbors-citromfű harmónia, amelyet édeskés birs-jelleg fest alá gazdagon. Szánkban még szebben, az illatokkal teljes összhangban bomlanak ki az ízek. Fiatalos, kemény gerinc mellé épülnek fel a fűszerek, citrusok, és a háttérből kellemes birsalma ..
8.300 Ft
Nettó ár:6.535 Ft
Illata szívderítően fiatalos, lendületes és friss! Tele fűszerekkel, citrusokkal és virágillattal, édeskés marcipán-tónussal enyhén aláfestve. Ízében édeskés, fűszeres és üde. Rendkívül elegáns jegyekkel van felvértezve. Szép, komplex termék, mely nagyon jól társítható szárnyas sültekhez és könnyede..
6.390 Ft
Nettó ár:5.031 Ft
llatában elegáns, kissé visszafogott muskotály-karakter fedezhető fel, enyhén töppedt szőlőszemre emlékeztető aromákkal, mely magában hordozza a már őszi napsütésből eredő teltséget...
5.350 Ft
Nettó ár:4.213 Ft
Kellemes, szolid, érett pirosalma illat, enyhe fűszerességgel, viaszos frissességgel kiegészülve. Kemény, sikamlós testességgel a szájban - mely oly ásványos, hogy szinte sósnak érzik - nagy nyomással a garaton. A teltség érzete rendkívül hosszan megmarad, és csak percek múlva kezd az alma íze szétö..
6.100 Ft
Nettó ár:4.803 Ft
Csodás virágillat és a mézédes szilvakarakter tökéletes egysége. A szilva zamata az ízében is intenzíven megjelenik, fahéjjal diszkréten aláfestve. Komplex és precíz pálinka, eljut a határokig, de sehol sem lépi át őket...
6.390 Ft
Nettó ár:5.031 Ft
Szolid, behízelgő, enyhén édeskés, az orrba csendesen belopakodó érett gyümölcs-illat. Szájba véve az érett, lédús vilmoskörte íze omlik el, a háttérben fűszeres aláfestéssel, nagyon kellemes körtehéj-tónussal. Könnyed, szolíd, kellemes termék. Rántott csirkéhez, ananászos pulykamellhez kíválóan ill..
6.790 Ft
Nettó ár:5.346 Ft
Illata szívderítően fiatalos, lendületes és friss! Tele fűszerekkel, citrusokkal és virágillattal, édeskés marcipán-tónussal enyhén aláfestve. Ízében édeskés, fűszeres és üde. Rendkívül elegáns jegyekkel van felvértezve. Szép, komplex termék, mely nagyon jól társítható szárnyas sültekhez és könnyede..
6.490 Ft
Nettó ár:5.110 Ft
"Átlátszó fehér selyembe öltözött, sudár barna hölgy". Igazi üdítő friss illatok jellemzik; nagyon sok citrus, könnyed fűszerek, frézia. Ízében ezzel nagyon szépen harmonizál: fűszeres, enyhén édeskés gyümölcs vezeti, melynek hátterében kellemes aszalt barack-jelleg bujkál. Cinkos könnyedsége, csikl..
6.490 Ft
Nettó ár:5.110 Ft
Csodás virágillat és a mézédes szilvakarakter tökéletes egysége. A szilva zamata az ízében is intenzíven megjelenik, fahéjjal diszkréten aláfestve. Komplex és precíz pálinka, eljut a határokig, de sehol sem lépi át őket...
6.290 Ft
Nettó ár:4.953 Ft
Tételek: 1 - 25 / 25 (1 oldal)
Szeszesital fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és őket kiszolgálni nem tudjuk. A webhelyen cookie-kat használunk az oldal megfelelő működése érdekében. További részletek az adatvédelmi tájékoztatóban.