9,800 Ft
Nettó ár: 7,717 Ft
Raktáron
Gyártó: Nobilis Pálinka
-
+

Nobilis Birs Pálinka 40% 0,5L

A Nobilis Pálinkafőzdében minden újításunk és Pálinkamesterünk világhírű szakértelmének egyik ékes bizonyítéka a Nobilis Birspálinka.

Mikor a kezünkbe fogjuk a birsalmát, ezt a súlyos, robusztus, komoly termést, érezhetjük, hogy mennyi íz, illat és nyers erő van benne. Türelemmel kell lenni vele, csak akkor szüretelni, mikor teljesen érett, mikor az ágak örömmel és nem féltő gonddal engedik útjára a kész gyümölcsöt. Sok, kristálytiszta, a vértesaljai kasztforrásból származó vizet adunk hozzá a párlat készítése során, így úsztatjuk mindazt a fanyar, de egyedi ízt, fűszerességet és meglepő édességet egyenesen a palackozó üzemig.

Nem titok, évről évre egyre jobban sikerül a birspárlatunk. Nem is hinnénk, de italunk kortyolgatása közben szinte aszús, édeskés, gyümölcsös ízt kapunk, de férfias párlat lévén a fanyar jegyek éppúgy megmelengetik az ízlelőbimbókat. Fogyasszuk egy nemes vacsora után digestive-ként, hadd tartsa izgalomban a torkunkat még nagyon hosszan! Bármelyik pálinkánkat is választja, a palackban benne él a gyümölcs, a nap, és a legmodernebb eljárás, ami nélkül nem készülhetne kristálytiszta, prémium pálinka a hazai piacra.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó