Menü
Kosár

Klasszikus Pálinka

Barack, körte, szőlő  és szilvapálinkák a klasszikus ízek és kiváló minőség kedvelőinek. Ha most ismerkedik a pálinka világával, ezekkel az alapízekkel kezdje!

Harsány, szinte zöld frissessége egyszerre jelenik meg szelídebb bársonyos muskotályos ízeivel. Könnyed, de magas alkoholfokával mégis hangsúlyos. E prémium minőségű Gusto Pálinka alapanyagául kizárólag a legjobb kertekben termő, kiváló minőségű irsai olivér szőlőt használtunk fel...
6.190 Ft
Nettó ár:4.874 Ft
Mikor Ön felnyitja e palackot, a sárgabarack selymesen karakteres, lekváros zamata és a citrusos íz és illat révén részesévé válik a híres kecskeméti barackpálinka titkának. E prémium minőségű Gusto pálinka alapanyagául kizárólag az aranyhomokon termő, kézzel szedett, kiváló minőségű, világhírű kecs..
6.690 Ft
Nettó ár:5.268 Ft
Mikor Ön felnyitja e palackot, a sárgabarack selymesen karakteres, lekváros zamata és a citrusos íz és illat révén részesévé válik a híres kecskeméti barackpálinka titkának. E prémium minőségű Gusto pálinka alapanyagául kizárólag az aranyhomokon termő, kézzel szedett, kiváló minőségű, világhírű kecs..
7.190 Ft
Nettó ár:5.661 Ft
Világhírű kecskeméti barackból készült prémium pálinka, mely a napsütötte aranyhomokon érlelődött és vált igazi hungaricummá. Az egyedi stílusú csomagolás a magyar népi motívumok kortárs előadása. E prémium minőségű Gusto pálinka alapanyagául kizárólag az aranyhomokon termő, kézzel szedett, kiváló m..
5.990 Ft
Nettó ár:4.717 Ft
Kóstoláskor a sötétbordó meggy mély zamatát élvezhetjük, melyet a mag adta fanyarkás, marcipános jelleg tesz harmónikus egésszé. E prémium minőségű Gusto pálinka alapanyagául kizárólag az alföldi aranyhomokban termő kiváló minőségű meggyet használtunk fel. A sokféle meggy közül a cigánymeggy adja a ..
6.900 Ft
Nettó ár:5.433 Ft
Az édes gyümölcs és a friss, savanykás zamatú héj adta tipikus vilmoskörte íz és illat jellemzi. A gyümölcs aromája hosszasan ízlelhető, a friss gyümölcs ízét juttatva eszünkbe. E prémium minőségű Gusto pálinka alapanyagául kizárólag a dél-nyugati régió lankás lejtőin  termő kiváló minőségű zam..
6.900 Ft
Nettó ár:5.433 Ft
A lágy aszalt szilvás zamatú besztercei szilvapálinka egy hagyományos ízvilágú ital, melyet a modern technológia tett elegánsan gyümölcsössé. E prémium minőségű Gusto pálinka alapanyagául kizárólag a legjobb kertekben termő kiváló minőségű besztercei szilvát használtunk fel. A szilva pálinka méltán ..
6.190 Ft
Nettó ár:4.874 Ft
A pálinkában fellelhető a gyümölcsre jellemző harmonikus édeskés, savanykás ízhatás. Zamatában az aromában gazdag alföldi alma lédús frissességét találjuk. Bársonyossága mindenkit megérint. E prémium minőségű Gusto pálinka alapanyagául kizárólag az aranyhomokon termő kiváló minőségű almát használtun..
5.890 Ft
Nettó ár:4.638 Ft
Pálinkafőzde: GustoGyümölcs: BarackKiszerelés: 0,35LAlkoholfok: 51%..
6.490 Ft
Nettó ár:5.110 Ft
Pálinkafőzde: GustoGyümölcs: SzőlőKiszerelés: 0,35LAlkoholfok: 51%..
6.490 Ft
Nettó ár:5.110 Ft
Az édes gyümölcs és a friss, savanykás zamatú héj adta tipikus vilmoskörte íz és illat jellemzi. A gyümölcs aromája hosszasan ízlelhető, a friss gyümölcs ízét juttatva eszünkbe.E prémium minőségű Gusto pálinka alapanyagául kizárólag a dél-nyugati régió lankás lejtőin  termő kiváló minőségű zama..
8.200 Ft
Nettó ár:6.457 Ft
Pálinka jellemzője: Fűszeres illatában késlekedés nélkül jelenik meg az intenzív kajszi lekvárossága. Ízleléskor citrusos, széles karakterrel ajándékozza meg a kóstolót.Narancssárga, ősi magyar fajta. Íze telt, semmilyen fajtához nem hasonlítható. Az egy fán érő gyümölcsöknek az érése igen hosszúra ..
8.550 Ft
Nettó ár:6.732 Ft
E szilvapálinka saját szilvásunkban termett CACANSCA LEPOTICA szilvafajtából készült. Ez egy szerb szilvafajta, melynek jelentése Gyönyörűség. A Manufaktúra saját,t 4 éves fejlesztés eredménye a rengeteg elnyert díj, amely szakmai, családi titok.Pálinka jellemzője: Nagyon intenzív, kellemes szilva v..
7.790 Ft
Nettó ár:6.134 Ft
Tradíció és minőség, 100% Magyarországon termett gyümölcsből. Az Árpád Pálinkákat a tradíciónak megfelelően hagyományos, kisüsti technológiával készítjük. E pálinkáink főbb jellemzői, hogy illatukban mélyek, gyümölcsösek, ízükben lekvárosak, nagyon teltek, és fajsúlyosak.Pálinka jellemzője: Érett kö..
7.790 Ft
Nettó ár:6.134 Ft
CRUXX Kajszibarack Pálinka (40% 0,5L) CRUXX Kajszibarack Pálinka (40% 0,5L)
-14 %
Virágos illat és virágos íz, nem szokványos kajszi. Könnyed elegancia, szerethető stílus. A friss barack íze hosszú lecsengésben jelenik meg.DÍJAK:Díjazottság: Országos Pálinka- és Törkölypálinka Verseny 2016 – Ezüst..
8.600 Ft 9.990 Ft
Nettó ár:6.772 Ft
Tölgyfában érlelt, nagyon markáns jegyeket hordozó, harmonikus, kerek,fajtajelleges pálinka. A hagyományok és a progresszió ötvözete...
7.500 Ft
Nettó ár:5.906 Ft
Tradíció és minőség, 100% Magyarországon termett gyümölcsből. Az Árpád Pálinkákat a tradíciónak megfelelően hagyományos, kisüsti technológiával készítjük. E pálinkáink főbb jellemzői, hogy illatukban mélyek, gyümölcsösek, ízükben lekvárosak, nagyon teltek, és fajsúlyosak.Pálinka jellemzője: Illatába..
6.890 Ft
Nettó ár:5.425 Ft
Tradíció és minőség, 100% gyümölcsből. Az Árpád Pálinkákat a tradíciónak megfelelően hagyományos, technológiával készítjük. E pálinkáink főbb jellemzői, hogy illatukban mélyek, gyümölcsösek, ízükben lekvárosak, nagyon teltek és fajsúlyosak. Pálinka jellemzője: Határozott vilmoskörte jegyek, kevés vi..
6.690 Ft
Nettó ár:5.268 Ft
A magyar pálinka hírnevét ez alapozta meg, amikor annak idején elvitték Angliába. A magyar kajszi, mint gyümölcs a legkényesebb, de mint alapanyag a legjobb. Az ebből készült pálinkának pedig komplex, gyönyörű íze van. A gyümölcsök közt a magyar kajszi a királynő: ebből a legjobb a lekvár és ebből a..
7.490 Ft
Nettó ár:5.898 Ft
Az érett, zamatos gyümölcs megannyi íz- és illatjegyét őrző mestermű az Agárdi Pálinkafőzde Kajszibarack pálinkája. Illatában intenzív lekváros jegyek fémjelzik, mely intenzitás a garaton folytatódik. Behízelgően kellemes, gyümölcsös, a garaton hosszú lecsengésű pálinka. Finom, pálinkák között örök ..
7.720 Ft
Nettó ár:6.079 Ft
Kedvünk támadt a gyümölcs ízét és illatát magába záró, mindenki által felismerhető, rendkívüli minőségű pálinkát készíteni. Így született meg a dél-balatoni termőtájon termelt „Irsai Olivér” szőlőből készült szőlőpálinka, mely megőrizte a fajta kirobbanó illatát és átütő zamatát. Büszkén mondhatjuk,..
7.490 Ft
Nettó ár:5.898 Ft
A magyar gasztronómia egyik legismertebb és legkedveltebb gyümölcspálinkája. Besztercei szilvából készült elegáns „igazi” szilvapálinka. Lágy, üde virágos jegyekkel, marcipános-gyümölcsös illattal. Ízében megjelenik a szilva könnyed ízvilága, szinte légiesen karakteres. Negyven százalékos alkoholtar..
6.890 Ft
Nettó ár:5.425 Ft
Új tölgyfahordóban érlelt pálinka, ami virágokra emlékeztető fahéjas-fűszeres illatával lenyűgözi a fogyasztóját. Penyigei „nemtudom” szilvából készült, ahol a virágokra emlékeztető szilvaillatot a friss fa illata lengi körül némi fahéj kíséretében. Aranysárga színét a barrique hordós érlelésből nye..
7.390 Ft
Nettó ár:5.819 Ft
A Márkházi barack pálinka a hagyományok tisztelete mellett a legmodernebb technológia hordozta előnyök hatására erőteljes illat és íz világgal mégis lágy nedűként kényezteti ízlelőbimbóinkat. A hazai kajszi dominanciája, lekvárossága ízlelhető poharában ha a Márkházi pálinkát választja. ..
7.490 Ft
Nettó ár:5.898 Ft
Lássuk csak, mi az, ami mindig feldobja a vajas kenyeret? Mi az, ami nélkül a császármorzsa szomorú és száraz? Mi az, ami mikor a palacsintába kerül, azt sem tudjuk, melyik feléről szeleteljük, mert mindenhonnan kikukucskál belőle? Ez bizony a baracklekvár. Tudjuk, hogy miért a nagy kedvenc és tudju..
6.790 Ft
Nettó ár:5.346 Ft
Szilvapálinkánkról tényleg elmondhatjuk, hogy a szilvapálinkák szilvapálinkája. Tiszta, intenzív illat- és ízharmóniáját ugyanis több szilvafajtából készült pálinka gondos házasításával értük el. A fajták négy teljesen eltérő karakterrel bírnak: az egyik intenzív gyümölcsösségével hívja fel magára a..
6.690 Ft
Nettó ár:5.268 Ft
Ezek az édes, hatalmas, gömbölyded formájú, elegáns, illatos körték bizony aranyat érnek. Ez a 2013-mas World Spirits Awardon be is igazolódott, de mit érnek a díjak, elismerések, ha nincs a pálinka vitrinünkben egy palack Nobilis Vilmoskörte pálinka? Pálinkánk illata nagyon intenzív, íze hosszan ta..
6.990 Ft
Nettó ár:5.504 Ft
A Márkházi Irsai Olivér szőlő pálinka a hagyományok tisztelete mellett a legmodernebb technológia hordozta előnyök hatására erőteljes illat és íz világgal mégis lágy nedűként kényezteti ízlelőbimbóinkat. Italunk alkotója az egyik legdominánsabb hazai szőlő fajta. Illatossága, lágysága minden fogyasz..
7.490 Ft
Nettó ár:5.898 Ft
A Márkházi körte pálinka a hagyományok tisztelete mellett a legmodernebb technológia hordozta előnyök hatására erőteljes illat és íz világgal mégis lágy nedűként kényezteti ízlelőbimbóinkat. A körte kiemelkedő fajta jellege, lágysága és selymessége a hagyományos ízek kedvelőit is elégedettségge..
7.490 Ft
Nettó ár:5.898 Ft
A Márkházi Meggy pálinka a hagyományok tisztelete mellett a legmodernebb technológia hordozta előnyök hatására erőteljes illat és íz világgal mégis lágy nedűként kényezteti ízlelőbimbóinkat. Italunk alkotója az egyik legdominánsabb hazai meggy fajta. Illatossága, lágysága, befőttes jelleg minden fog..
7.490 Ft
Nettó ár:5.898 Ft
A Márkházi szilva pálinka a hagyományok tisztelete mellett a legmodernebb technológia hordozta előnyök hatására erőteljes illat és íz világgal mégis lágy nedűként kényezteti ízlelőbimbóinkat. Az italban három hazai szilva fajta cuvéje alkotta egység hordozta illat és íz világ kényezteti a hagyományo..
7.490 Ft
Nettó ár:5.898 Ft
Az Irsai Olivér illatos szőlőt a 80-as évek közepéig csak csemegeszőlőként telepítették ide, azóta kedvelt bor- és pálinkaszőlővé lépett elő hazánkban. Korai érése, visszafogott savai és muskotályra emlékeztető illatvilága tette kedveltté ezt a szőlőfajtát. Borként és pálinkaként is fiatalon célszer..
7.990 Ft
Nettó ár:6.291 Ft
Ahogy a sárgabaracknál, úgy a szilva esetében is csak egy fajtát használunk. A Lepotica csacsanszka sötétkék héjú és erősen hamvas, húsa az érés kezdetén kissé kemény, zöldessárga, harapáskor szinte roppan. A belőle készült pálinka ezt a hamvasságot, friss gyümölcs illatot és a szilva egyre puhuló h..
7.990 Ft
Nettó ár:6.291 Ft
Csakis egyféle sárgabarack felel meg az igényeinknek: a Magyar kajszi, így kizárólag ez a fajta kerül pálinkáinkba. A sárgabarack érlelésére az enyhe klíma miatt a Balaton környéke a legmegfelelőbb. Pálinkánk illatában lekvárra emlékeztet, intenzív, de nem túl erőteljes. Enyhén gyümölcsös, hosszanta..
8.390 Ft
Nettó ár:6.606 Ft
Meglehetősen ritka pálinka, mivel már csak elvétve találunk vadőszibarackfát Magyarországon. A zöldes színű gyümölcsből nagyon határozott és karakteres pálinka készül. Illatában édes, virágos, fás jelleget lehet felfedezni, amely aztán átmegy egy nagyon lágy barackos tónusba. Ízében édeskés, kissé m..
9.600 Ft
Nettó ár:7.559 Ft
Gyulai Mélyvíz pálinkacsalád. "Átlátszó fehér selyembe öltözött, sudár barna hölgy". Igazi üdítő friss illatok jellemzik; nagyon sok citrus, könnyed fűszerek, frézia. Ízében ezzel nagyon szépen harmonizál: fűszeres, enyhén édeskés gyümölcs vezeti, melynek hátterében kellemes aszalt barack-jelleg buj..
9.490 Ft
Nettó ár:7.472 Ft
Gyulai mélyvíz pálinkacsalád. Lágy és elegáns. Illatában enyhén túlérett gyümölcs-jelleget ad, marcipános almatónussal aláfestve, enyhe fűszeresége a héjból származik. Ízében édeskés, gyümölcsös, rendkívüli viaszosságából származó fiatalos csípősséggel. Fűszeres, testes, közepesen hosszú lecsapással..
8.390 Ft
Nettó ár:6.606 Ft
Gyulai Mélyvíz pálinkacsalád. Illata szívderítően fiatalos, lendületes és friss! Tele fűszerekkel, citrusokkal és virágillattal, édeskés marcipán-tónussal enyhén aláfestve. Ízében édeskés, fűszeres és üde. Rendkívül elegáns jegyekkel van felvértezve. Szép, komplex termék, mely nagyon jól társítható ..
9.490 Ft
Nettó ár:7.472 Ft
Gyulai Mélyvíz Pálinkacsalád. Csodás virágillat és a mézédes szilvakarakter tökéletes egysége. A szilva zamata az ízében is intenzíven megjelenik, fahéjjal diszkréten aláfestve. Komplex és precíz pálinka, eljut a határokig, de sehol sem lépi át őket. Rendelje meg kedvenc gyulai mélyvíz pálinkáját pr..
8.390 Ft
Nettó ár:6.606 Ft
Gyulai mélyvíz pálinkacsalád. Szolid, behízelgő, enyhén édeskés, az orrba csendesen belopakodó érett gyümölcs-illat. Szájba véve az érett, lédús vilmoskörte íze omlik el, a háttérben fűszeres aláfestéssel, nagyon kellemes körtehéj-tónussal. Könnyed, szolíd, kellemes termék. Rántott csirkéhez, ananás..
8.390 Ft
Nettó ár:6.606 Ft
llatában elegáns, kissé visszafogott muskotály-karakter fedezhető fel, enyhén töppedt szőlőszemre emlékeztető aromákkal, mely magában hordozza a már őszi napsütésből eredő teltséget...
5.350 Ft
Nettó ár:4.213 Ft
Csodás virágillat és a mézédes szilvakarakter tökéletes egysége. A szilva zamata az ízében is intenzíven megjelenik, fahéjjal diszkréten aláfestve. Komplex és precíz pálinka, eljut a határokig, de sehol sem lépi át őket...
6.390 Ft
Nettó ár:5.031 Ft
A pálinka fajták közül talán a kajszibarack pálinka a legismertebb, a külföldi turisták számára, hiszen aki egyszer megkóstolja annak egy életre szóló ízélményt adhat. A nap érlelte, puha húsú kajszibarack illata leginkább rózsa és virágillatok kombinációit forrasztja egyé. Íze a magkarakter mandulá..
7.590 Ft
Nettó ár:5.976 Ft
Igazi klasszikus szilvapálinka. Hamvas egyszerűsége, könnyedsége és tiszta gyümölcsillatai a hagyományokat kedvelő fogyasztóknak okoz nagy örömet. Az intenzív, gyümölcsre jellemző érett-szilva illatok szép egyensúlyban vannak a magkarakterrel kiegészülő fanyar-édeskés ízzel. Határozott, letisztult h..
7.810 Ft
Nettó ár:6.150 Ft
Pálinkafőzde: 1 Csepp PálinkaGyümölcs: MeggyElegánsan karakteres, üde friss, virágos, mély édességgel színezett illata mutatja a jó fajtaházasítás eredményét. Emlékeink között megjelenik a legnemesebb alapanyagokból készített konyakmeggy. Ízében a friss gyümölcsjegyek a savanykás meggy, illetve a há..
7.150 Ft
Nettó ár:5.630 Ft
Pálinkafőzde: 1 Csepp PálinkaGyümölcs: SárgabarackA magyar kajszi gyümölcsös, gazdagon parfümös, friss jegyei mögött felvonulnak a másik két fajta illatai, és lekváros, érett összhangba szövődnek. Finom ízvilágában szép, krémes magkarakter bontakozik ki. Háttérként citrusos héjjegyek is megjelennek...
8.510 Ft
Nettó ár:6.701 Ft
Pálinkafőzde: 1 Csepp PálinkaGyümölcs: SzőlőMagyar nemesítésű szőlőfajta, melyet a soproni borvidéken különlegesen szép íz és zamatvilág jellemez. A kiemelkedően virágos illat elején üde, majd enyhe törkölyös jelleget is hordoz magában. Intenzív déligyümölcsös karaktere van, a háttérben sárgadinnyeh..
7.090 Ft
Nettó ár:5.583 Ft
Ízében és illatában a kissé túlérett kajszibarack jegyei dominálnak, ezen felül illatában a baracklekvár jellegzetes vonásai is kitárulkoznak.Pl.: sütemények kellemes kiegészítője. Ha lekváros palacsintához kortyintunk belőle, akkor adja legjobb formáját.A 895Hunnium márka rövid története a sik..
5.450 Ft
Nettó ár:4.291 Ft
A barack finom, telt íze és zamata köszön vissza ebben a pálinkában...
7.690 Ft
Nettó ár:6.055 Ft
Az alma a legnagyobb mennyiségben termesztett gyümölcs hazánkban. Az almapálinka a legsemlegesebb ízű pálinka, így ha az előállítás során bármi probléma adódik, azt azonnal kiérezni a pálinka ízén. Például ha penészes volt az alma, amit cefréztünk, a pálinka íze és illata dohos lesz. Az almának nagy..
6.950 Ft
Nettó ár:5.472 Ft
A meggy az egyik legősibb magyar gyümölcs. Azt mondják, minél öregebb a fa, annál zamatosabb gyümölcsöt terem; és sokkal finomabb a hegyoldalon termő meggy, mint a völgyben szedett. A meggypálinka hazánk egyik legtradícionálisabb pálinkája. A Pannonhalmi Meggypálinka az érdi bőtermő fajtájú meggyből..
7.310 Ft
Nettó ár:5.756 Ft
A szilva hazánk egyik közismert gyümölcse. Megterem úton, útfélen, különösebb gondozást nem igényel. Kívül vékony hamvas héj, középen a sárgás színű, lédús, ízes gyümölcshús, belül pedig a csonthéjas mag. A besztercei szilva hagyományos magyar fajta. Szeptember elején érik, különös ismertető jele, h..
7.840 Ft
Nettó ár:6.173 Ft
Határozott, intenzív illat, először tavaszi virágos, gyógynövényes később gyümölcsös. Pemetefű, édeskömény, kevés menta után érkezik meg a barack, mely édes, lekváros jegyeket visel. Ez a komplexitás mely először kissé meglepő, később szép egységet képez.Destillata 2014 - ezüstérem..
7.900 Ft
Nettó ár:6.220 Ft
Mátyás Barack Pálinka 40% 0,5L Mátyás Barack Pálinka 40% 0,5L
NEM RENDELHETŐ
Mátyás Irsai Olivér Szőlő Pálinka 40% 0,5L Mátyás Irsai Olivér Szőlő Pálinka 40% 0,5L
NEM RENDELHETŐ
Illatában üde muskotályos jegyek fogadnak bennünket, intenzív, mézes, virágos, trópusi gyümölcsös, kirobbanó illat. Ez az összetett, parfümös illatbomba semmilyen más szőlőpálinkához nem fogható, ízében a szőlő édeskés ízét véljük felfedezni, mézes, lágy muskotályos ízekkel. Hosszantartó íz és illat..
6.690 Ft
Nettó ár:5.268 Ft
A besztercei szilva a legkitűnőbb szilvafajta, s egyben nagyszerű pálinka alapanyag. A Zwack Sándor Besztercei Szilvapálinka enyhén édeskés, fűszeres. Tiszta, kompótos, marcipános jegyekkel hívja fel magára a figyelmet. Melegség és harmónia jellemzi...
8.350 Ft
Nettó ár:6.575 Ft
A magyar kajszi, már a XVI.században ismert volt Európa szerte. A pálinka illatában, a magyar kajszi csodálatos, összetéveszthetetlen aromáját élvezhetjük olyan tisztán, mintha csak magát a friss, tökéletesen beérett gyümölcsöt szagolnánk. Kóstolva telt, gazdag, utóíze figyelemre méltóan hosszú...
8.350 Ft
Nettó ár:6.575 Ft
A Zwack Sándor Nemes Pálinka család mindegyik tagja a Kecskemét környéki kertekből származó legnemesebb, lédús és zamatos gyümölcsök különös gondossággal készített 100%-os párlata...
8.350 Ft
Nettó ár:6.575 Ft
Tételek: 1 - 59 / 59 (1 oldal)
Szeszesital fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és őket kiszolgálni nem tudjuk. A webhelyen cookie-kat használunk az oldal megfelelő működése érdekében. További részletek az adatvédelmi tájékoztatóban.