Menü
Kosár

Madárberkenye pálinka

Madárberkenye pálinka. Látványa alapján kevesen hinnék, pedig igaz; az apró szemű madárberkenyéből is kiváló pálinka főzhető. A madárberkenye pálinka alapnyagának gyűjtése rengeteg munkát ad az embereknek, de a marcipán ízű és illatú végtermékért megéri a fáradozás. Erre is áll a mondás: "bár kicsi, de ütős." A madárberkenye egy vadon termő növény, mely augusztusban díszíti az utak szélét. A madárberkenye pálinka  a narancssárgás-pirosas gyümölcs kora őszi hangulatát zárja magába. Ízvilága rendkívül különc. A marcipános jegyeket földtónusú lecsengés zárja. Érdemes kipróbálni, hisz minden pálinkafőzdében ritkán gyártanak a korlátozott madárberkenye elérése végett.

Madárberkenye pálinka

A fekete berkenye vagy más néven fekete arónia 5–10 mm átmérőjű fekete színű bogyói nyár végére érnek be. Nyersen fogyasztva nagyon savanyú ízű, összehúzza a szánkat, melyet a madarak nem éreznek, így kedvelt csemegéjük. A gyümölcs beltartalmi értékei kiemelkedőek, az orvosi figyelem középpontjába k..
10.900 Ft
Nettó ár:8.583 Ft
A gyümölcs fanyarkás, vad karakterének nagyszerű kiegészítője a marcipánra emlékeztető kellemes illat- és ízjegy. Intenzív élmény, valódi ínyenceknek...
11.900 Ft
Nettó ár:9.370 Ft
A vadon termő madárberkenyéből készült pálinkát hosszantartó, testes utóíz jellemzi. A legkifinomultabb ízlésnek is megfelelő pálinka élvezeti értékét emeli marcipános, erdőt idéző illata is...
13.990 Ft
Nettó ár:11.016 Ft
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)
Szeszesital fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és őket kiszolgálni nem tudjuk. A webhelyen cookie-kat használunk az oldal megfelelő működése érdekében. További részletek az adatvédelmi tájékoztatóban.