Menü
Kosár

Magna Pálinka

2010-ben alapított meg a Magna Pálinkát gyártó céget azzal a céllal, hogy a magyar pálinka és likőrpiacra egy új és innovatív, fiatalos lendületet hoznak, megtartva a pálinkakészítés évszázados hagyományait. A Magna Pálinka főzde fatüzelésű, teljes egészében vörösrézből készült lepárló berendezésekkel rendelkezik, az étkezési minőségű gyümölcsök feldolgozásától a késztermék palackozásáig minden manufaktúrális rendszerben működik. A Magna Pálinka célja, hogy a kiváló minőségű hazai gyümölcsök páratlan íz- és aromavilágát maximálisan megőrizve olyan terméket állítsanak elő,amit elfogyasztva elégedetten mondhatják a vásáról: Kérek még egyet! A Magna Pálinka főzdének körülbelül 100 féle pálinkája van jelen a piacon, likőrjeik között megdöbbentően új ízeket fedezhetünk fel, többek között az egész világon egyedülálló, általunk kifejlesztett Mák likőrt, mellyel számos nemzetközi elismerést szereztekk: SIAL Shanghai, SIAL Montreal, Kanadai díj, Amsterdam. Fiatalos lendület: az ország minden pontján megtalálható üzletkötők és a központuk is a lehető legrövidebb időn belül reagál a piac új kihívásaira, vásárlói igényekre és Tisztelt Fogyasztóink kérdéseire. A Magna Pálinka összes terméke kisüsti, ezer literesnél kisebb, esetünkben színtiszta réz lepárlókészülékkel, kétszeri szakaszos lepárlással készül. Céluk a magyar pálinkakultúra fenntartása, egy minőségi alapanyagokból, szívvel-lélekkel készült Hungarikum bemutatása a világpiacnak. A Magna pálinka ezt képviseli.


Magna Pálinka

Magna Opyyum Mák Likőr Mák Pálinka (50% 0,5L) Magna Opyyum Mák Likőr Mák Pálinka (50% 0,5L)
-14 %
Egy igazi aromás ízvilágot képvisel magában. Édeskés mákos íze garantáltan képes megfogni bárkit, szinte kihagyhatatlan.Mák + pálinka = MácumA Pálinka Manufaktúra kft. megtalálta a mák talán egyik legjobb felhasználási módját azzal, hogy a prémium minőségi hazai pálinkát vegyítették a mákkal, így me..
7.290 Ft 8.500 Ft
Nettó ár:5.740 Ft
Magna Opyyum Mák Likőr Mák Pálinka (30% 0,5L) Magna Opyyum Mák Likőr Mák Pálinka (30% 0,5L)
-4 %
Egy igazi aromás ízvilágot képvisel magában. Édeskés mákos íze garantáltan képes megfogni bárkit, szinte kihagyhatatlan.Mák + pálinka = MácumMagna Opyyum Mák Likőr Mák Pálinka 30% 0,5L..
5.290 Ft 5.490 Ft
Nettó ár:4.165 Ft
Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)
Szeszesital fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és őket kiszolgálni nem tudjuk. A webhelyen cookie-kat használunk az oldal megfelelő működése érdekében. További részletek az adatvédelmi tájékoztatóban.