Menü
Kosár

Mák pálinka

A mák pálinka egy igazi aromás ízvilágot képvisel. A mák pálinka édeskés mákos íze garantáltan képes megfogni bárkit. A Pálinka Manufaktúra kft. megtalálta a mák talán egyik legjobb felhasználási módját azzal, hogy a prémium minőségi hazai pálinkát vegyítették a mákkal, így megszületett a mák pálinka ami egy nemzetközileg is elismert likőrkülönlegesség. A mák pálinka, mák likőr elkészítésének első lépése a gyümölcspálinka lefőzése melyet ezután mák ágyon áztatnak. Így a mák illatát és aromáját a pálinka magába szívja. A sok összetevőnek többek között a kitűnő minőségű gyümölcsből előállított hagyományos eljárással készült pálinkának és a mákon kívül még pár dolognak köszönheti a mák pálinka az egyediségét. A mák pálinka, mák likőr lágy, selymes íze az év bármelyik napján elvarázsolja kóstolóját. Magyarországon az 'igyál mákot, legyen mákod' szlogen miatt a szerencse italának is tartják! Kóstolja meg Ön is a világ első iható 'fekete aranyát'.

A mák pálinka fantasztikus ízéhez hozzájárul a kisüsti eljárással készülő pálinka és a kiváló minőségű mák. Mivel a fogyasztók nagy örömmel fogadták ezt a különleges italt a 30%-os Mák likőr mellett már 50%-os kiszerelésben is kapható a mák pálinka, mák likőr mely egyszerre magával hordozza a mák egzotikus ízét és a pálinka erejét. Reméljük Önnek is megindult a fantáziája a mák pálinka hallatán amit pálinka webáruházunkban azonnal be is szerezhet. 


Mák pálinka

Magna Opyyum Mák Likőr Mák Pálinka (50% 0,5L) Magna Opyyum Mák Likőr Mák Pálinka (50% 0,5L)
-14 %
Egy igazi aromás ízvilágot képvisel magában. Édeskés mákos íze garantáltan képes megfogni bárkit, szinte kihagyhatatlan.Mák + pálinka = MácumA Pálinka Manufaktúra kft. megtalálta a mák talán egyik legjobb felhasználási módját azzal, hogy a prémium minőségi hazai pálinkát vegyítették a mákkal, így me..
7.290 Ft 8.500 Ft
Nettó ár:5.740 Ft
Magna Opyyum Mák Likőr Mák Pálinka (30% 0,5L) Magna Opyyum Mák Likőr Mák Pálinka (30% 0,5L)
-21 %
Egy igazi aromás ízvilágot képvisel magában. Édeskés mákos íze garantáltan képes megfogni bárkit, szinte kihagyhatatlan.Mák + pálinka = MácumMagna Opyyum Mák Likőr Mák Pálinka 30% 0,5L..
5.490 Ft 6.990 Ft
Nettó ár:4.323 Ft
A Panyolai pálinka főzde egyik különlegessége a Misztikum széria egyik kedvelt tagja a Panyolai Misztikum Máklikőr. A likőr alapját természetesen kiváló Panyolai pálinka adja, melyet mákkal tesznek izgalmassá. A Panyolai Misztikum Máklikőr különleges aroma- és zamatvilággal rendelkezik, édes ízét so..
6.490 Ft
Nettó ár:5.110 Ft
Édes-krémes íz, amellyel a magas fokú pálinka (50% V/V) csodát művelt. Egy szelet habos mákos sütemény lágyan simulva, olvadozva a szájban, háttérben a pálinka erejével. Panyolai Misztikum Mák Likőr Extra 50% 0,5L..
7.990 Ft
Nettó ár:6.291 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
Szeszesital fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és őket kiszolgálni nem tudjuk. A webhelyen cookie-kat használunk az oldal megfelelő működése érdekében. További részletek az adatvédelmi tájékoztatóban.