Menü
Kosár

Málna pálinka

 Málna pálinka. A málna azon gyümölcsök egyike, melyekből irtó nehéz pálinkát készíteni, 100 kg gyümölcsre vetítve 4-6 liter 100% alkoholtartalmú málna pálinka születhet. Ebből, amennyiben 50 fokos málna pálinkát készítünk, mindössze 8-12 liter keletkezik. A málna kellemes illata megmarad a pohárban több órával a fogyasztása után is. 

A málna pálinka friss gyümölcsös, édes, koncentráltan adja vissza az üde málna illatot. Ahogy szétömlik a szájban, nagyon intenzív, testesen zamatos. A málna pálinka lecsengése olyan hosszú, hogy egész estén át tartó élményt nyújt. A szabály a málnára is igaz, friss, egészséges, cukorban gazdag gyümölcsből lesz a tökéletes málna pálinka! A málna meghálálja a gondoskodást, ellenben a nem elég körültekintő feldolgozás, illatos, de kissé jellegtelen pálinkát eredményezhet. Intenzív, friss illat, hosszantartó gyümölcsíz. Kiváló pálinka érett, zamatos málnából. Ellenállhatatlan, karakteres, friss illat, zamatos, hosszan tartó gyümölcsösséggel.  A magas árat azonban kompenzálja a málna semmivel sem összetéveszthető karakteres íze és illata, amely hamisítatlanul köszön vissza. Pálinka webáruházunkban megtalálja az ország legjobb málna pálinkáit.

Málna pálinka

Friss gyümölcsös, édes, nőies, koncentráltan adja vissza az üde málna illatot. Ahogy szétömlik a szájban, lenyűgözően intenzív, testesen zamatos. Selymesen olajos ízű a magtól, lecsengése olyan hosszú, hogy egész estén át tartó élményt nyújt...
13.590 Ft
Nettó ár:10.701 Ft
Márton és Lányai Gurulós Málna Pálinka 40% 0,35L Márton és Lányai Gurulós Málna Pálinka 40% 0,35L
-12 %
"Úgy gondoltuk, a sok vadszeder, kökény, körte pálinkák mellett ugyanolyan kitűnő pálinka készíthető a szelíd változatú, házi málnából is. Elkészítettük! De nem a szeszipar régi szabályai szerint geistet készítve, hanem klasszikus pálinkát, erjesztés és desztillálás útján. Az eredmény döbbenetes: a ..
14.990 Ft 16.990 Ft
Nettó ár:11.803 Ft
Friss intenzív illat, karakteres ropogós ízvilág, üdeségével a friss málnát juttatja eszünkbe, élénk, fiatalos pálinka. Ízével azonnal betölti a száj minden pontját, nagyon hosszú lecsengésű. Száraz próbája talán a legszebb, legkomplexebb.A Fertődi málna a legjellegzetesebb illattal, ízzel rend..
17.190 Ft
Nettó ár:13.535 Ft
Bogyós gyümölcsök esszenciája – szeder, málna, szamóca, ribiszke – egy palackban. Fűszeres és gazdagon gyümölcsös, tökéletes harmóniában lévő ízkavalkád.DÍJAK:Pálinka országkóstoló – Pálinkakiválóságok - Ezüstérem ..
7.990 Ft
Nettó ár:6.291 Ft
Talán a „legértékesebb” pálinka. Illatos, szinte parfümös karaktere okán sokak nagy kedvence. Fogyasztani vagy másokat meglepni vele kész ajándék...
16.990 Ft
Nettó ár:13.378 Ft
„Hát ez valami brutális!”, mondták a hozzáértő fogyasztók. Csodálatos illat, sokszínű ízkavalkád. A szeder, a málna, az áfonya, a szamóca, a kökény és a piros ribizli komplex harmóniában...
10.200 Ft
Nettó ár:8.031 Ft
A Panyolai Mézesek a legjobb elemek házasításából születtek. Az alap: a hibátlan, prémium minőségű pálinka és a méz. A Mézes Málna likőr torok- és léleksimogató, nosztalgikus íze átmenet a gyerekségből a felnőttkorba...
6.190 Ft
Nettó ár:4.874 Ft
A palackba zárt párlatok a legtisztább ízeket nyújtják a fogyasztók számára. A kihívás évről évre adott, a legjobb minőséget nyújtani és minden pohárral elkápráztatni a Pálinkarajongókat! Ebben a szellemben indul útjára a legújabb, az eddig készült legzamatosabb és szakmailag is többszörösen el..
24.300 Ft
Nettó ár:19.134 Ft
A festői környezetben létrehozott, a természettel teljes harmóniát alkotó pálinkafőzde és látogató központ márkanevének ihletője a som, melynek latin elnevezése a „Cornus”. A somfa jellegzetes virágának látványa felejthetetlen élményt nyújt, termékeink fogyasztásával ezt az élményt szeretnénk átadni..
13.690 Ft
Nettó ár:10.780 Ft
Intenzív, friss illat, hosszantartó gyümölcsíz. Kiváló pálinka érett, zamatos málnából. Ellenállhatatlan, karakteres, friss illat, zamatos, hosszan tartó gyümölcsösséggel. Igazi íz és illatbomba, könnyed kuriózum a málna magával ragadó tulajdonságaivalFogyasztását szobahőmérsékleten aperitifként vag..
14.990 Ft
Nettó ár:11.803 Ft
Már a 2011-es Nobilis Málnapálinka is sejtette, hogy valamit nagyon eltalálunk ezzel a gyümölccsel, és íme, az első magyar pálinka, amely meghódítva Amerikát a világ legnagyobb szeszes ital mustráján első helyezett lett: a San Francisco World Spirits Competition nemzetközi zsűrije értékelte aranyra ..
16.790 Ft
Nettó ár:13.220 Ft
A málna pálinka egyike a legdrágább pálinkáknak, mivel a gyümölcs érett állapotban történő friss szedése, érzékenysége, alacsony kihozatala, illetve beszerzései ára mind növelik a feldolgozás költségeit. A magas árat ugyanakkor kompenzálja a málna semmivel sem összetéveszthető karakteres íze és illa..
13.900 Ft
Nettó ár:10.945 Ft
Elkészítése során legféltettebb kincseinkből, a frissen szedett és gondosan válogatott gurulós málnaszemekből készítettünk ágyat számára. Kóstolásakor a természet csodájának lehetünk tanúi: málnás illatkavalkád, pikáns, komplex ízvilág, semmivel nem összehasonlítható fogyasztási élmény jellemzi!..
5.990 Ft
Nettó ár:4.717 Ft
Intenzív, karakteres, friss málnát idéző illat, ahogy nyílik a pohárban, idővel további erdei bogyós gyümölcsök is megjelennek. Szájban határozott, mégis elegáns megjelenésű pálinka, íze kitölti a szánkat, lefutásában a friss gyümölcsjegyeket hűvös fűszeresség kíséri, hosszan búcsúzik...
11.900 Ft
Nettó ár:9.370 Ft
A málnát azért szeretjük nagyon, mert egyszerre szelíd és vad gyümölcs. Pálinka Forrásként is igyekeztük kihozni belőle e kettősséget. Aromája csodálatosan tükrözi a friss málna utánozhatatlan karakterét. Nem túl erős, ám annál tisztább, majdhogynem szörpös illattal nyit, egy tál frissen szedett mál..
10.990 Ft
Nettó ár:8.654 Ft
Tételek: 1 - 16 / 16 (1 oldal)
Szeszesital fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és őket kiszolgálni nem tudjuk. A webhelyen cookie-kat használunk az oldal megfelelő működése érdekében. További részletek az adatvédelmi tájékoztatóban.