Menü
Kosár

Márkházi Pálinka

Márkházi Pálinka. Márkháza egy középkori település, az 1548-ból már írásos feljegyzésekben szerepel. A török pusztításokat követően az 1700-as években éledt újjá. E nagyszerű fekvésű zsákfalu a Cserhát hegység Mátra felé eső oldalán található. A város legszebb épülete egy gyönyörű fatemplom, az ide látogatók pedig egy zarándokhely irányába mehetnek végig egy csodálatos erdei túraútvonalon. Manapság a település fejlett infrastruktúrája és a környezet turisztikai adottságai a falusi turizmus kibontakozását segítik elő. Pálinkafőzdénk és gyümölcsöseink számára Márkháza községe ideális helyszín. A helyi adottságok kiaknázásával jött létre a Márkházi Pálinkafőzde 2009-ben. Hagyományos ízvilágú magyar pálinkák készítése a szenvedélyünk. Napjaink tág felhozatalán belül mi a tradíciót képviseljük, amit innovatív eljárásokkal és technológiákkal ötvözünk. A Márkházi Pálinkákhoz csak a legszebb, legmagasabb minőségű gyümölcsöket használjuk fel. A Márkházi Pálinka receptje hosszú évek kitartó fejlesztésének eredménye.

Márkházi Pálinka

A Márkházi barack pálinka a hagyományok tisztelete mellett a legmodernebb technológia hordozta előnyök hatására erőteljes illat és íz világgal mégis lágy nedűként kényezteti ízlelőbimbóinkat. A hazai kajszi dominanciája, lekvárossága ízlelhető poharában ha a Márkházi pálinkát választja. ..
7.490 Ft
Nettó ár:5.898 Ft
A Márkházi Irsai Olivér szőlő pálinka a hagyományok tisztelete mellett a legmodernebb technológia hordozta előnyök hatására erőteljes illat és íz világgal mégis lágy nedűként kényezteti ízlelőbimbóinkat. Italunk alkotója az egyik legdominánsabb hazai szőlő fajta. Illatossága, lágysága minden fogyasz..
7.490 Ft
Nettó ár:5.898 Ft
A Márkházi körte pálinka a hagyományok tisztelete mellett a legmodernebb technológia hordozta előnyök hatására erőteljes illat és íz világgal mégis lágy nedűként kényezteti ízlelőbimbóinkat. A körte kiemelkedő fajta jellege, lágysága és selymessége a hagyományos ízek kedvelőit is elégedettségge..
7.490 Ft
Nettó ár:5.898 Ft
A Márkházi Meggy pálinka a hagyományok tisztelete mellett a legmodernebb technológia hordozta előnyök hatására erőteljes illat és íz világgal mégis lágy nedűként kényezteti ízlelőbimbóinkat. Italunk alkotója az egyik legdominánsabb hazai meggy fajta. Illatossága, lágysága, befőttes jelleg minden fog..
7.490 Ft
Nettó ár:5.898 Ft
A Márkházi szilva pálinka a hagyományok tisztelete mellett a legmodernebb technológia hordozta előnyök hatására erőteljes illat és íz világgal mégis lágy nedűként kényezteti ízlelőbimbóinkat. Az italban három hazai szilva fajta cuvéje alkotta egység hordozta illat és íz világ kényezteti a hagyományo..
7.490 Ft
Nettó ár:5.898 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)
Szeszesital fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és őket kiszolgálni nem tudjuk. A webhelyen cookie-kat használunk az oldal megfelelő működése érdekében. További részletek az adatvédelmi tájékoztatóban.