Menü
Kosár

Opera Gin Budapest (0,7L 44%)

Opera Gin Budapest (0,7L 44%)
Opera Gin Budapest (0,7L 44%)
-23 %
Opera Gin Budapest (0,7L 44%)
Opera Gin Budapest (0,7L 44%)
Opera Gin Budapest (0,7L 44%)

Az Első Magyar Gin Manufaktúra gyártja budapesti főzdéjükben ezt a nagy sikerű, magyar gin-t. Izében koriandermag, angelikagyökér, íriszgyökér, édesgyökér, grapefruithéj található. Ezeket egészíti ki a nem szoványos vietnami citromfű, ánizsmag, levendula és kubebabors. Az Opera Gin alapanyaga a jó minőségű, magyar borókabogyó és a titkos összetevő teszi igazán hazai termékké, a mák.

Újpest peremén, egy ipartelepen található hazánk első olyan szeszfőzdéje, mely kizárólagosan kézműves gint gyárt. Itt készül az Opera Gin Budapest, Magyarország új, prémium kategóriás itala.

Az első Magyar Ginmanufaktúra számára fontos szempont volt, hogy a gin fő fűszere, a borókabogyó hazai termésből, magas minőséget kínáló beszerzési forrásból származzon. Saját receptúrájuk kialakításánál olyan különleges fűszerekhez nyúltak, mint az angelika gyökér, a fahéj, a szegfűszeg vagy a koriander. Mindenképpen szerettek volna egy olyan ízt is belecsempészni az Opera Ginbe, ami visszafogottan, elegánsan utal ránk, magyarokra. Így esett választásuk a mákra, mely a gin alkotóelemeként kuriózumnak számít.

Az Opera gin egy elegáns, kiegyensúlyozott, letisztult ital. Már az illat is magával ragad, a citromfű és grapefruithéj frissessége, a levendula behízelgő, és a boróka átható illata. Mindezt a kortyban kerekké, selymessé teszi a mák.


Szerelemből vágtunk bele!

Dámosy Bálint ügyvéd és bor-rajongó. A nemzetközi WSET borszakértői diploma megszerzése közben ismerte fel, hogy valódi szenvedélye a párlatokban rejlik. ”Sosem pároltunk alkoholtartalmú italokat, még csak nem is termeltünk, de 2 év tanulás, önfejlesztés, olvasás, kóstolás, tesztelés és számtalan utazás során rájöttünk, hogy ez az álom megvalósítható.” 

Az Opera Gin története

Két év tervezés, előkészítés és kemény munka után 2018. április 17-e történetünk fordulópontja volt. Azon a napon kaptuk meg a vámszabad raktár párlási engedélyét, aminek köszönhetően mi lettünk az első igazi mikro ginlepárló Magyarországon. Azóta tiszta kukoricaszeszből, természetes növényekkel és 11 féle fűszerrel pároljuk a gint. A budapesti városfalak közt elfeledett lepárlási hagyományokat élesztettük újjá. Megidéztük a századelőt, amikor Újpesten - a volt gyapotgyár (1882-ben alapított) telephelyének raktárába létesítettük a lepárló üzemünket és bárunkat.

A Mi Ginünk

Az első pillanattól kezdve egyértelmű volt a küldetés: a legmagasabb minőség elérése a gin eredetének megtagadása nélkül. Ezért az Opera Gin nemcsak a London Dry Gin szabványainak felel meg, hanem a nemes hagyományos magyar ízeket is megidézi. Védett receptünk botanikai alapanyagainak kiválasztásakor olyan összetevőket kerestünk, amelyek kiemelik ginünk eredetét, egyben olyan egyedi ízvilágot és aromát is nyújtanak, ami még ismeretlen a ginivók számára. Prémium ital webáruházunkban megvásárolhatja és házhoz rendelheti az opera gin-t akciós áron, mindössze 9950 Ft-ért.


Opera Gin Budapest 0,7L 44%

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
9.940 Ft
12.990 Ft
Nettó ár: 7.827 Ft
  • Raktár: Raktáron
Címkék: gin , opera , opera gin
Szeszesital fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és őket kiszolgálni nem tudjuk. A webhelyen cookie-kat használunk az oldal megfelelő működése érdekében. További részletek az adatvédelmi tájékoztatóban.