Menü
Kosár

Ribizli pálinka

 Ribizli pálinka. A ribizli pálinkára jellemző, hogy testes, a garaton nagy nyomást gyakorol. Hosszan megmaradó teltség érzettel, friss pikáns gyümölcsízzel. A ribizli pálinka ajánlható gyümölcslevesek kísérőjeként, sertés- és marhasültekhez. Elsősorban profi pálinkafogyasztóknak ajánljuk a fekete ribizli pálinkáját. Különleges gyümölcs különlegesen érdekes, sokszínű, rendkívül karakteres, akár a véleményeket is megosztó párlata. Egyesek nem kedvelik, de sokan rajongják.

A ribizli pálinka Illata intenzív, friss, elegáns, gyümölcsös, fűszerekkel és citrussal finoman komponálva. Testes, a garaton nagy nyomást gyakorol. Hosszan megmaradó teltség érzettel, friss pikáns gyümölcsízzel.

Pálinka webáruházunk kedvenc ribizli pálinkája a Nobilis Feketeribizli terméke. Íze, akárcsak a megjelenése, lehengerlő, és igen határozott. Nincs, aki ne szeretné. Frissítő hatása, a nyári közös ribizli-szüret mindenképpen olyan jegyei, amik miatt olyan közel áll a szívünkhöz. 

Ribizli pálinka

Pálinka jellemzője: Különleges illatvilág, melyben gyógynövények és fűszerek illata váltja egymást. Harsány feketeribizlis, lekváros, mentás illatokkal indító, rendkívül mély ízű pálinka, friss, csípős fűszerességgel és kevés muskotályos karakterrel. Utóízében is a menta köszön vissza, parfümös jegy..
10.590 Ft
Nettó ár:8.339 Ft
Bogyós gyümölcsök esszenciája – szeder, málna, szamóca, ribiszke – egy palackban. Fűszeres és gazdagon gyümölcsös, tökéletes harmóniában lévő ízkavalkád.DÍJAK:Pálinka országkóstoló – Pálinkakiválóságok - Ezüstérem ..
7.990 Ft
Nettó ár:6.291 Ft
„Hát ez valami brutális!”, mondták a hozzáértő fogyasztók. Csodálatos illat, sokszínű ízkavalkád. A szeder, a málna, az áfonya, a szamóca, a kökény és a piros ribizli komplex harmóniában...
10.200 Ft
Nettó ár:8.031 Ft
Elsősorban profi pálinkafogyasztóknak ajánljuk a fekete ribizli pálinkáját. Különleges gyümölcs különlegesen érdekes, sokszínű, rendkívül karakteres, akár a véleményeket is megosztó párlata. Egyesek nem kedvelik, de sokan rajongják.DÍJAK:III. Regionális Palóc Pálinka- és Párlatverseny - AranyII. Reg..
7.580 Ft
Nettó ár:5.969 Ft
Hosszú ízű, összetett pálinka, merengéshez kimondottan ajánljuk...
6.990 Ft
Nettó ár:5.504 Ft
Harsány, ribizli lekváros illatok markáns gyümölcsízekkel. Illatában és ízében is magában hordozza a fekete ribizli összes jó tulajdonságát. Egy rendkívül karakteres Pálinka, amely nem hazudtolja meg mivoltát, ebből adódóan a fogyasztók körében megosztó is lehet. A ribizlit, piros gyümölcsöket, mark..
8.890 Ft
Nettó ár:7.000 Ft
Nobilis Feketeribizli Pálinka (40% 0,5L) Nobilis Feketeribizli Pálinka (40% 0,5L)
-12 %
Ribizli, ribizke, már ezek a szavak is éppolyan játékosan csipkelődőek, mint maga a gyümölcs. Ezek a csalfa apró fürtök, amik évről évre megajándékozzák Pálinkafarmunkat gazdag bogyós terméseikkel, a legjobb barátaink. Illatuk mámorító, színük a legszebb bordó, ízük átható. A Nobilis fekete ribizli ..
9.290 Ft 10.500 Ft
Nettó ár:7.315 Ft
Hosszú ízű, összetett, aromájában az egyik legmakacsabb pálinka. Időre van szüksége, hogy robusztus, erőteljes íze kibontakozzon. A finom ribizlis jegyeket erőteljessége ellensúlyozza. Nem hiányozhat a pálinka szerelmeseinek gyűjteményéből. DÍJAK: 2018 – Pannon Pálinka-és Párlatverseny, Ch..
7.990 Ft
Nettó ár:6.291 Ft
Illata intenzív, friss, elegáns, gyümölcsös, fűszerekkel és citrussal finoman komponálva. Testes, a garaton nagy nyomást gyakorol. Hosszan megmaradó teltség érzettel, friss pikáns gyümölcsízzel. Ajánlható gyümölcslevesek kísérőjeként, sertés- és marhasültekhez...
8.850 Ft
Nettó ár:6.969 Ft
Elkészítése során legféltettebb kincseinkből, a frissen szedett és gondosan válogatott gurulós málnaszemekből készítettünk ágyat számára. Kóstolásakor a természet csodájának lehetünk tanúi: málnás illatkavalkád, pikáns, komplex ízvilág, semmivel nem összehasonlítható fogyasztási élmény jellemzi!..
5.790 Ft
Nettó ár:4.559 Ft
Pazarnak mondható az a tömény, fűszeres, gyógyfüvekre emlékeztető illat, amely az egészséges fekete bogyókból készült pálinkából előtör. Nagyon különleges, telt karakterű íze a fanyar és az édes közti átmenet rejtelmes világába kalauzol el minket...
6.790 Ft
Nettó ár:5.346 Ft
Pálinkafőzde: 1 Csepp PálinkaGyümölcs: FeketeribizliHarsány, erősen borsmentás illata rendkívül frissé, üdévé, pikánssá teszi, így nem csak a megszokott feketeribiszke karakterekkel köszönt. Ízében erősen megjelennek a fajtára jellemző piros bogyós gyümölcsös tónusok is, kiegészítve az illatból megi..
9.390 Ft
Nettó ár:7.394 Ft
A feketeribizli pálinka határozott, fanyar gyümölcs illatával kiemelkedik a pálinkák sorából. Ízvilága egyedi, édesen fűszeres tónusával maradandó ízélményt eredményez. Íze selymességét gyógynövényes és fűszeres jellegének köszönheti...
10.300 Ft
Nettó ár:8.110 Ft
A feketeribizli június végén, júliusban érik. A frissen szedett feketeribizli markáns íze nem is ízlik mindenkinek. Ha teljesen megérik, kellemesen éde ízű, leve pedig sötétbordó, inkább tintára hasonlító. Magas antioxidáns és C-vitamin tartalma miatt gyógygyümölcsnek is nevezhetjük. Karakteres, mar..
9.110 Ft
Nettó ár:7.173 Ft
HunDeszt 2012 - champion-díj, aranyéremIntenzív, fűszeres, markáns illatú, szinte harsány, rendkívül összetett pálinka. Színe halványsárga. Illatában az érett fekete ribizli erőteljes mentás, herbás csillagánizsos, pemetefüves jegyeivel indít, később mindez szépen kitelik-édesedik a pohárban. Ízében..
8.900 Ft
Nettó ár:7.008 Ft
Tételek: 1 - 15 / 15 (1 oldal)
Szeszesital fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és őket kiszolgálni nem tudjuk. A webhelyen cookie-kat használunk az oldal megfelelő működése érdekében. További részletek az adatvédelmi tájékoztatóban.