Menü
Kosár

Santa Teresa 1796 Antiguo de Solera Rum (40% 0,7L)

Santa Teresa 1796 Antiguo de Solera Rum (40% 0,7L)
Santa Teresa 1796 Antiguo de Solera Rum (40% 0,7L)
Santa Teresa 1796 Antiguo de Solera Rum (40% 0,7L)
Santa Teresa 1796 Antiguo de Solera Rum (40% 0,7L)
Santa Teresa 1796 Antiguo de Solera Rum (40% 0,7L)
  • Gyártó: Santa Teresa
  • Származási hely: Venezuela
  • Ital típus: Dark rum
  • Érlelési kategória: Solera
  • Alapanyag: Cukornádmelasz
  • Hordó típusa: Ex-Whisky hordó, Bourbon
  • Űrtartalom: 0,7L
  • Alkoholtartalom: 40%

Illat: Kifinomult és elegáns. Tejkaramella, barnacukor, bors, sült alma, banán.

Íz: Gazdag, kiegyensúlyozottan édes, vanília, fekete csokoládé, melasz-nádcukor, méz, és az érett banán édessége. Az egyensúlyt a fűszeres aromák teremtik meg.

Lecsengés: Hosszú, édes, csokoládés. Komplex, kerek, kiegyensúlyozott.

A Ron Santa Teresa egy családi tulajdonban lévő, igen innovatív venezuelai vállalat, amely a rumok mellett számtalan likőrt és brandyt is előállít. A Santa Teresa birtoknak és a hozzá kapcsolódó növénytermesztésnek, majd alkohollepárlásnak igen gazdag története van, amely szervesen kapcsolódik a venezuelai történelemhez, gazdái mindig élen jártak az újításban és fejlesztésben hozzájárulva ezzel az ország fejlődéséhez is.

A Santa Teresa rumot a birtok alapításának 200.-ik évfordulójára adták ki, és mintegy ezzel is reprezentálva a birtok hosszú és gazdag történetét, a cég zászlóshajójának számít. Olyan prémium kategóriás rum, amelyet az igen munkaigényes solera eljárással érlelnek tökéletesre. A felhasznált rumok átlagosan 8-12 évig évet érlelődtek a bodegákban (raktárakban), ahol a hordók egymásra vannak pakolva és minden évben a legalsó, padlón (spanyolul suelo, innen az elnevezés) lévő hordóból palackoznak le, a felette lévő hordóból visszapótolva, így haladva egészen a legfelsőig, amelybe minden évben friss párlatot tesznek. Több más értékes díj mellett a Chicago Beverage Tasting Institute aranyérmét is elnyerte a szuper-prémium kategóriában. Karakterében a gazdag, édes, egzotikus aromák dominálnak: tejkaramella, barna cukor, vanília, fekete csokoládé, és gyümölcsök. Komplex, kerek, kiegyensúlyozott, erőteljes ugyanakkor elegáns ital.Santa Teresa 1796 Antiguo de Solera Rum (40% 0,7L)

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
16.940 Ft
Nettó ár: 13.339 Ft
  • Raktár: Raktáron
Címkék: rum
Szeszesital fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és őket kiszolgálni nem tudjuk. A webhelyen cookie-kat használunk az oldal megfelelő működése érdekében. További részletek az adatvédelmi tájékoztatóban.