• HÁZHOZSZÁLLÍTÁS: 1500 FT 
  • HÁZHOZSZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN: 990 FT
  • GLS CSOMAGPONT: 1500 FT

20.000 FT feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES!

Szállítási idő: 1-4 munkanap GLS


FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK:

  • Utánvétel (készpénz, bankkártya)
  • PayPal
  • Banki átutalás

Banki átutaláshoz szükséges adatok:

Bank: MagnetBank

Kedvezményezett neve: Móri Borozó Kft.

Számlaszám: 16200223-10083350-00000000


A megrendelt pálinkákat diszkréten csomagolt küldeményben szállítjuk, sem küllemében, sem a feladó megjelölésében nem utal a küldemény tartalmára.


HÁZHOZSZÁLLÍTÁS:

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik. 8-17 óra közötti időszakban. A futár a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a Címzett részére. Amennyiben az első kézbesítés sikertelen, a futár egy kézbesítési értesítőt hagy postaládájában. Az értesítőn lévő telefonszám felhívásával leegyeztetheti a következő szállítás időpontját. Amennyiben a címzett nem él a másodszori kézbesítés időpontjának egyeztetési lehetőségével, a futár a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését.

Az első kézbesítést megelőző 1 órán belül a futár a feladó által megadott telefonszámon felhívja a címzettet. Tájékoztatja a várható érkezéséről, és a csomaghoz kapcsolódó egyéb szolgáltatásokról (utánvét, átvételre jogosult személy stb.)  A GLS SMS-ben tájékoztatja a címzettet a csomag kézbesítésének reggelén, mely tartalmazza a csomag azonosító számát, a kézbesítés várható idejét egy 3 órás időintervallumban (pl.: 8 – 11 óra között), az utánvét összegét (ha tartozik a csomaghoz) és a futár telefonszámát.