HÁZHOZSZÁLLÍTÁS: 1500 FT 

20.000 FT feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES!

Szállítási idő: 1-3 munkanap GLS

Postaköltség nélkül is átveheted csomagod, ha a személyes átvételt választod. Boltunk Budapesten a 8. kerületben a Krúdy Gyula utca 6 szám alatt található. Itt tudod átvenni személyesen rendelésed. Kérjük, minden esetben várd meg a visszaigazoló e-mailt a csomag átvehetőségéről!
A termék átvétele lehet aznap de lehet, hogy 1-2 munkanapon belül lehetséges.

ÜZLET: 1088 Budapest, Krúdy u. 6.
(8 Trend Bistro) 

NYITVA TARTÁS: 

K-Sz-Cs-P 14:00-23:00

Szombat 17:00-24:00

Hétfő és Vasárnap Zárva

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK:

  • Utánvétel  (futárnak készpénzzel vagy bankkártyával)
  • Banki átutalás
  • PayPal
  • Személyesen az üzletben 

A megrendelt pálinkákat minden esetben diszkréten csomagolt küldeményben szállítjuk, a csomag sem küllemében, sem a feladó megjelölésében nem utal a küldemény tartalmára.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS:

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik. 8-17 óra közötti időszakban. A futár a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a Címzett részére. Amennyiben az első kézbesítés sikertelen, a futár egy kézbesítési értesítőt hagy postaládájában. Az értesítőn lévő telefonszám felhívásával leegyeztetheti a következő szállítás időpontját. Amennyiben a címzett nem él a másodszori kézbesítés időpontjának egyeztetési lehetőségével, a futár a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését.

Az első kézbesítést megelőző 1 órán belül a futár a feladó által megadott telefonszámon felhívja a címzettet. Tájékoztatja a várható érkezéséről, és a csomaghoz kapcsolódó egyéb szolgáltatásokról (utánvét, átvételre jogosult személy stb.)  A GLS SMS-ben tájékoztatja a címzettet a csomag kézbesítésének reggelén, mely tartalmazza a csomag azonosító számát, a kézbesítés várható idejét egy 3 órás időintervallumban (pl.: 8 – 11 óra között), az utánvét összegét (ha tartozik a csomaghoz) és a futár telefonszámát.