Menü
Kosár

Dilmah Tea

A világ legfinomabb teáit Ceylon szigetén, a mai Sri Lankán termelik, ahonnan a Dilmah teák is érkeznek. A ceyloni teák gazdag és teljes íz világukról, csodálatos aromájukról és határozott karakterükről ismertek. A Dilmah tea kizárólag klasszikus eljárással készült teákat készít, csak ellenőrzött forrásból, amelyeket ennél fogva joggal nevezhetünk IGAZI TEÁ-nak. A Dilmah Ceylon Gold tea magával ragadóan frissítő, testes, egyetlen teafajtából készülő ceyloni tea, gazdag és markáns karakterrel. A Dilmah Gourmet Tea választéka eredeti válogatott teakülönlegességekből áll, amelyek egyike a világ egyik legfinomabb Earl Grey teája, valamint a varázslatosan tiszta és erős English Breakfast tea. A Dilmah tea kínálatához hozzá tartozik még a zöld tea: a megnyugtató és megtisztító hatású ital, a természetes zöld tea. A különleges minőségű Exceptional teák tisztán Ceylonból származó teával készülnek, köztük néhány enyhén ízesített, különleges ízvilágú teával. Készítésük során a teakészítés évszázados hagyományait követik, de stílusukban és karakterükben igazodnak a mai kor igényeihez.
AROMAZÁRÓ FILTERES DILMAH TEA

Dilmah teák széles választékát kínáljuk filteres kiszerelésben. A valódi Ceylon zöld és fekete teákon kívül ezek természetes aromákkal ízesített változatait is megtalálja választékunkban. Teáink filterenként aromazáró csomagolást kapnak, így megőrzik azt a frissességet, ami a Dilmah teák egyik legfőbb jellemzője. A tea szüretet követően legkésőbb 2 héten belül megkapják az aromazáró csomagolást. A teát rögtön a feldolgozás helyén csomagolják, így mire az Ön csészéjébe kerül, semmit sem veszít eredeti aromájából.

DILMAH TEA T-SERIES SOROZAT

A világ legfinomabb teáit Ceylon szigetén, a mai Sri Lankán termelik, ahonnan a Dilmah teák is érkeznek. A ceyloni teák gazdag és teljes íz világukról, csodálatos aromájukról és határozott karakterükről ismertek. A cégalapító, Merril J. Fernando, aki 1950 óta foglalkozik teakészítéssel, visszatért az eredeti ceyloni teakészítés gyökereihez. Két fiával együtt elkötelezett híve a küldetésnek, hogy az eredeti, valódi teát visszahozzák a fogyasztókhoz. A Dilmah tea kizárólag klasszikus eljárással készült teákat készít, csak ellenőrzött forrásból, amelyeket ennél fogva joggal nevezhetünk IGAZI TEÁ-nak. A t-Series szálas teák között bármely napszakra vagy hangulathoz talál megfelelőt.


Miért válaszd a Dilmah teát? A Merrill J. Fernando által alapított Dilmah Tea mára Srí Lanka egyik leghíresebb teamárkája lett. A szakmájában 70 éve tevékenykedő teakészítő mester a cég indulásakor visszatért az eredeti ceyloni teakészítés gyökereihez, küldetésének tekinti, hogy a tiszta eredetű, minőségi teákat újra elérhetővé tegye a fogyasztók számára. A márkát két fiáról, Dilhamról és Malikról nevezte el, s napjainkban már a két fiú végzi a cég operatív vezetői tevékenységét. A Dilmah tea a mai napig az egyetlen olyan globális teamárka, amelynek tulajdonosai maguk a termelők.

DILMAH TEA

Lágy zöldtea, valódi jázminvirágokkal. A jázminillatot a virág szirmaiból nyerik egy több ezer éves hagyományra épülő eljárással. Élénkítő, aromás főzet...
4.200 Ft
Nettó ár:3.307 Ft
Lágy zöldtea, valódi jázminvirágokkal. A jázminillatot a virág szirmaiból nyerik egy több ezer éves hagyományra épülő eljárással. Élénkítő, aromás főzet...
7.590 Ft
Nettó ár:5.976 Ft
Vörös színű fanyar, átható főzet, mely kiváló erősítőital is. A hibiszkusz lekerekíti a csipkebogyó éles ízét, természetes lágyságot ad neki. Fogyasztását cukor nélkül, kevés mézzel ajánljuk. Az angolok évszázadok óta gyógyitalként fogyasztják a csipkebogyó főzetét. Dilmah főzetünk a hibiszkusz..
4.200 Ft
Nettó ár:3.307 Ft
A neves brit étel- és borszakíró, Fiona Beckett így vallott róla a londoni The Times hasábjain: „A Dilmah Earl Grey egyedülálló tea, a legfinomabb, amit valaha kóstoltam. Az erőteljes ízélményt nyújtó Dilmah English Breakfast tea szintén felejthetetlen!” A Dilmah Earl Grey ital alapjául szolgáló tea..
4.300 Ft
Nettó ár:3.386 Ft
Gyengéden frissítő, bio rooibos vörös tea, mely egy dél-afrikai családi farmról származik. Az eredetileg vadon élő rooibos növény egy kizárólag Dél-Afrikában, a nyugat-fokföldi Cedarberg hegység környékén őshonos cserjeféle. A növényt Khoi Khoi törzs több száz éve használja üdítőital és színezőanyag..
5.400 Ft
Nettó ár:4.252 Ft
A natúr zöldtea finom, gyengéd ízét a szikrázóan erős aromájú borsmentalevelek teszik különlegessé. Észak-Afrikában ezzel az itallal fogadják a házba betérő vendéget. Tökéletes étkezés utáni tea...
4.200 Ft
Nettó ár:3.307 Ft
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)
Szeszesital fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és őket kiszolgálni nem tudjuk. A webhelyen cookie-kat használunk az oldal megfelelő működése érdekében. További részletek az adatvédelmi tájékoztatóban.