Törkölypálinka

Törkölypálinkák. Törkölynek nevezzük a szőlő feldolgozása után a szőlőprésben visszamaradó, növényi részekből álló anyagot. Az időjárástól, a fajtától és a feldolgozás módjától függően 15-30% törköly keletkezik borkészítés során, ebből készül a törkölypálinka.

Rendezés:
Listázás:

Agárdi Tokaji Sárgamuskotályos Törkölypálinka 40% 0,35L

Fűszeres, tokaji muskotályra jellemző üde jegyek ötvöződnek a törköly mély íz világával. Az egyik le..

6.490 Ft Nettó ár: 5.110 Ft

Zimek Hordóban Érlelt Törkölypálinka 40% 0,5L

A törköly sokáig kényeztet édes illatával. Telt diós, de egyben mazsolás és olajos karaktere komoly ..

6.500 Ft Nettó ár: 5.118 Ft