Menü
Kosár

Zsindelyes Pálinka

Zsindelyes Pálinka. Hazánk pálinkafogyasztóinak nagy része már ismerheti a Zsindelyes Pálinka nevet.  A Zsindelyes Pálinkát 1984-ben alapították azért, hogy hazánk egyik legjobb pálinkáit készíthessék a manufaktúra falai között. A Zsindelyes pálinka termékei nagyon ismertek és népszerűek a hazai fogyasztók körében, a vásárlók elégedettsége mellett számos elismeréssel, díjjal is rendelkeznek.

A Zsindelyes Pálinkafőzdében a régi pálinkafőzési szokások, hagyományok és a legmodernebb technológiák, eszköszök vegyítésével készülnek az ízletes pálinkák. A Zsindelyes pálinkák minőségüket a legkiválóbb gyümölcsöknek és a pálinkamesterek széleskörű szakértelmének, míg különleges zamatukat, ízüket a tölgyfahordós érlelésüknek köszönhetik. A főzdében található saválló tartályokban érlelődő párlat több hét alatt éri el azt a zamatot, ízvilágot, ami a Zsindelyesre jellemző, s ami nagyfokú minőséget biztosít. A gyártó 46 tölgyfahordóval rendelkezik, melyekben közel 8600 liter pálinka érlelődik, több mint két hónapon keresztül. Ezzel az eljárással akár a francia konyakokat megszégyenítő karakter is elérhető.A Zsindelyes pálinka manufaktúraban elkészült pálinkák mindegyike igen magas minőségű, a prémium pálinkák táborát gyarapítják. A Zsindelyes pálinkafőzde igen gazdag választékkal rendelkezik a legkülönfélébb pálinkákból, a hagyományos Zsindelyes termékcsaládba 13 féle pálinka tartozik.  Kedvünkre válogathatunk különböző hagyományos eljárással készülő pálinkák közül, megkóstolhatjuk a főzde különleges vadgyümölcsökből készült pálinkáit, kipróbálhatjuk a kellemesen lágy mézes és ágyas pálinkáit vagy megismerhetjük a földrajzi oltalommal ellátott Újfehértói fürtösmeggyből, Szabolcsi almából és Szatmári szilvából készült eredetvédett pálinkáit is.

Talán nincs is olyan városunk, amelynek valamelyik éttermében, szállodájában ne lenne Zsindelyes Pálinka. Népszerűségének oka leginkább a megbízható minőség. Egy évtized sem kellett, hogy ez a márkanév meghonosodjon nálunk. A Zsindelyes, bár pálinkát jelöl, mégis elválaszthatatlanul összefügg a tetőfedéssel, annak is a nyírségi bokortanyák világában honos módjával. Máris a márkaépítésnél tartunk, amely az érpataki tanyán felnőtt Papp Józsefnek és családjának, no meg a főzdei csapatának köszönhető. A Zsindelyes pálinkákat bátran ajánljuk, legyen az egy családi ebéd, egy különleges alkalom vagy egy baráti beszélgetés kísérőjeként. Pálinka webáruházunkban megtalálja a Zsindelyes Pálinka teljes termékkínálatát. Rendelje meg akár most sorbanállás nélkül és mi 2-3 napon belül házhozszállítjuk Önnek!

Zsindelyes Pálinka

A birs elragadóan fűszeres citrusosságot hordoz, ízében a kellemes kompót jelleg mellett fenyő és virágillatok keverednek. A sokféle gyógyhatású gyümölcsből egy rendkívül simulékony és üde pálinka látott napvilágot. ..
7.400 Ft
Nettó ár:5.827 Ft
A cseresznye azon gyümölcsök közé tartozik, amely kiemelkedő cukor tartalmának és gazdag zamatának köszönhetően kiváló pálinka alapanyag lehet. A ropogós, feketére érett cseresznyéből készített pálinka egy fenséges csokoládés zamattal kápráztat el minket, emellett jól felismerhetően füstölt mandulás..
7.400 Ft
Nettó ár:5.827 Ft
Pazarnak mondható az a tömény, fűszeres, gyógyfüvekre emlékeztető illat, amely az egészséges fekete bogyókból készült pálinkából előtör. Nagyon különleges, telt karakterű íze a fanyar és az édes közti átmenet rejtelmes világába kalauzol el minket...
6.790 Ft
Nettó ár:5.346 Ft
A pálinka fajták közül talán a kajszibarack pálinka a legismertebb, a külföldi turisták számára, hiszen aki egyszer megkóstolja annak egy életre szóló ízélményt adhat. A nap érlelte, puha húsú kajszibarack illata leginkább rózsa és virágillatok kombinációit forrasztja egyé. Íze a magkarakter mandulá..
7.590 Ft
Nettó ár:5.976 Ft
Az alma a legnagyobb mennyiségben fogyasztott hazai gyümölcsünk, köszönhetően az alma fajtáinak sok színűségének és viszonylag könnyű eltarthatóságának. A Szabolcsi Alma hagyományosan megterem a környékünkön, amely a szabolcsi tájjellegnek és az itt megtermő zamatos és lédús almáknak köszönhetően fö..
7.400 Ft
Nettó ár:5.827 Ft
Egy nem mindennapi szamócapálinkával szeretnénk felidézni azt az emlékképet, amit egy-egy erdei séta során tapasztalhattunk egy hívogató szamócás liget közelében. A mámorító erdei gyümölcsös jelleg mellett jól kivehető az érett földi eper karaktere...
10.890 Ft
Nettó ár:8.575 Ft
A fekete szeder lágyan lekerekített erdei gyümölcs és virágillatával, illetve hosszantartó krémes íz élményével ragadja magával kóstolóját. Az egyik legnemesebb gyümölcs méltó desztillátuma...
10.890 Ft
Nettó ár:8.575 Ft
A meggy termesztési igényeihez Újfehértó és környéke kivalló földrajzi és klimatikai adottságokkal rendelkezik, így nem véletlen, hogy a XVII. század második felében ezen a területen alakult ki a meggytermesztés kultúrája, és mint neve is mutatja, itt született az Újfehértói fürtös meggyfajta is, am..
7.590 Ft
Nettó ár:5.976 Ft
Az alma a legnagyobb mennyiségben fogyasztott hazai gyümölcsünk, köszönhetően az alma fajtáinak sok színűségének és viszonylag könnyű eltarthatóságának.  A Szabolcsi tájegység egyik jellegzetes gyümölcsét az almát használtuk alapanyagául ennek a simogatóan bársonyos mézes pálinka likőrnek, amel..
6.990 Ft
Nettó ár:5.504 Ft
A meggypálinkára jellemző íz és illatjegyeket hordozza magában italunk, melyet az akácméz íze tesz kellemesen édessé. A  gyengébb alkoholtartalomra vágyok számára is megadja a pálinka fogyasztás élvezetét ez a harmonikusan lágyabbá varázsolt italkülönlegesség. ..
6.990 Ft
Nettó ár:5.504 Ft
A Jonagold két rendkívül sikeres almafajta keresztezéséből jött létre. Napos oldalán Jonatánra emlékeztető narancs piros színű, a többi részt a Golden Delicious arany sárga jellegét örökölte. A sokszínűség pálinkája egyéniségére is értetendő. Kóstolva, a bársonyosan fahéjas fajtajelleget, a gyümölcs..
7.690 Ft
Nettó ár:6.055 Ft
A Jonagold két rendkívül sikeres almafajta keresztezéséből jött létre. Napos oldalán Jonatánra emlékeztető narancs piros színű, a többi részt a Golden Delicious arany sárga jellegét örökölte. A sokszínűség pálinkája egyéniségére is értetendő. Kóstolva, a bársonyosan fahéjas fajtajelleget, a gyümölcs..
7.690 Ft
Nettó ár:6.055 Ft
Fényló bordó piros színe az Újfehértói Fürtös Ágyas Meggypálinkát már szemmel láthatóan megkülönbözteti a többi meggy pálinkától, azonban nem csak külsejében tér el. Az Újfehértón végzett fajtanemesítés eredményeként létrehozott Újfehértói Fürtös Meggyből készült pálinka harmonikus íz világát a tová..
9.400 Ft
Nettó ár:7.402 Ft
Tételek: 1 - 14 / 14 (1 oldal)
Szeszesital fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és őket kiszolgálni nem tudjuk. A webhelyen cookie-kat használunk az oldal megfelelő működése érdekében. További részletek az adatvédelmi tájékoztatóban.